Company of Heroes 3 - Középpontban az Afrikakorps ereje

Az egyjátékos és multiplayer módban is elérhető egységekről szól a játék legutóbbi előzetese.

Bemutatásra került a negyedik és egyben utolsó trailere a február 23-án PC-re megjelenő Company of Heroes 3 frakciókat bemutató sorozatának. Az új videóban a játékosok többet tudhatnak meg a sokak által várt Deutsches Afrikakorpsról és a mobilis, mechanizáld fegyvereik és járműveik arzenáljáról. A mind az egyjátékos, mint a többjátékos módban most debütáló Afrika Korps hírhedt volt a bátorságáról az Észak-Afrikai sivatagban.

Az Afrikakorps a legradikálisabb, leginkább unortodox sereg a játékban és az agresszívan játszó, az ellenfelet nyomás alá helyező játékosok stílusához illeszkednek majd, akik így kihasználhatják a szinergiát a specializált gyalogság és a páncélozott járművek felhozatala között. Az Afrikakorps játékosok felhasználhatják a Half-track-ot, hogy gyorsan bevethessék a csapataikat és reagálhassanak új fenyegetésekre vagy fenntartsák az offenzívát, miközben a sokoldalú Panzer III megadja a sereg erejét. Az Armored Reserves rendszer lehetővé teszi a rettegett tigris tank és más nehézpáncélzatú egység bevetését. Észak-Afrika kegyetlen sivatagjaiban, az Afrikakorpsnak szintén támaszkodnia kellett a járművontatási lehetőségeire, hogy újra pozícionálhassák az anti-tank Flak 36 88mm ágyút vagy megjavítsák a sérült tankokat.

Mint minden frakció a Company of Heroes 3-ban, az Afrikakorpsnak is megvannak a saját segítő harccsoportjai, hogy felülkerekedhessenek egyedi harctéri szcenáriók során. Az olasz Guastatori, az teljesen fekete uniformisukban, halálos lángszórókkal felfegyverkezve érkeznek, hogy félelmet hozzanak az ellenségeik szívébe. Vagy felhasználhatják az olasz Combined Arms harccsoportot, amely lehetővé teszi, hogy csatába küldjenek néhány impresszív egységet, mint a hatásos Semovente da 75/18 önjáró löveget, az elit Bersaglieri gyalogságot, és a gyors támadásokra képes Carro Armato M13/40 könnyűtankot.