Catherine: Full Body - Ősszel érkezik hozzánk PlayStation 4-re

Az Atlus még 2017. végén jelentette be, hogy kibővített kiadást kap a 2011-ben megjelent Catherine című játékuk. A Catherine: Full Body című projektről eddig csak annyit tudtunk, hogy Japánban a mai napon lesz elérhető, a nyugati kiadásról azonban eddig hallgattak a fejlesztők. Nem sokka ezelőtt befutott a hír, hogy az új verzió szeptember 3-től lesz beszerezhető nálunk PlayStation 4-re.

A Catherine: Full Body főbb jellemzői:

  • Egy egészalakos felújítás: A 2011-es Catherine magával ragadó története sosem látott formában tér vissza. A Catherine: Full Body feljavított grafikával és játékmenettel, teljesen új zenékkel, javított többjátékos lehetőségekkel, valamint sok más újdonsággal várja a játékosokat egy csábítóan új csomagban.
  • Szerelmi háromszögből szerelmi kör: Fedezd fel a rejtélyes, amnéziás Rin köré felépülő teljesen új történetszálakat. A tucatnyi új átvezetőn és animált videón keresztül még jobban elmerülhetsz Vincent bonyolult jelenjében és múltjában.
  • Izzasztó fejtörők igény szerint: Még több kihívásra vágysz? Az Arrange mód komplex, összekapcsolt blokkokat ad a már ismerős pályákhoz, melyek megoldásához így új technikákra és stratégiákra lesz szükséged. Ezzel az új móddal, az új nehézségi fokozatokkal, valamint Stray Sheep ’Rapunzel’ minijátékának rengeteg új pályával együtt a Catherine: Full Body több, mint 500 fejtörőt tartalmaz, vagyis több mint kétszer annyit, mint az eredeti játék.
  • Nyugi ez nem csalás: Szeretnél csak a történetre koncentrálni? A Safety módban a pálya bármely pontját aktiválható az Auto-Play funkció, amivel hátradőlve élvezheted Vincent tragikus történetét.

Azóta történt

  • Catherine: Full Body teszt

    A Catherine 2011-ben már megmutatta, hogy videojátékban is lehet a kapcsolatokról és a szexről beszélgetni – a remake pedig most ezt megfejelte egy rakás új bonyodalommal.