Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered - Egy hónapig PS4 exkluzív

Megjelent a klasszikus trilógia második részének felújítása, de egyelőre csak a PlayStation 4 tulajok vásárolhatják meg.

Több mint egy éve már nyílt titok hogy készül/elkészült a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, amelyről a tegnapi napon kiszivárgott már minden, sőt egyesek még idő előtt meg is tudták venni. Végül nem sokkal ezelőtt megtörtént a hivatalos bejelentés is, amely egy kisebb meglepetéssel jött, ugyanis kiderült, hogy a felújított kiadás egy hónapig csak PlayStation 4-re érhető el. A kizárólag egyjátékos mód remaster kiadásával egyébként megkapjuk az Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle csomagot is, amelyben többek között sokak régi kedvence, az eredeti játékból származó GHOST és híres fegyvere is bekerül a 2019-es Modern Warfare-be és természetesen a Warzone-ba is.


A csomag külön nem vásárolható meg, csak a remasterrel együtt

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered 7490 Ft-ba kerül PlayStation 4-en, vélhetőleg az április 30-án érkező PC-s és Xbox One kiadások is hasonló árazást kapnak.

Előzmények

  • Call of Duty: Modern Warfare beszámoló

    Megérkezett az FPS széria idei része, amelyben kicsit visszatérünk az alapokhoz, mindezt pedig megtámogatják nekünk a fejlesztők egy ismerős arccal, aki régi-új környezetben és helyszíneken hozza el számunkra a modern hadviselés egy új formáját.