Budapestre érkezik a Video Games Live

A Video Games Live egy magával ragadó koncert minden idők legnépszerűbb videojátékainak zenéjéből. A turné létrehozója és házigazdája a játékiparban jól ismert szupersztár, Tommy Tallarico. Szimfonikus zenekar, kórus és neves szólisták adják elő a legsikeresebb sorozatok zenéit, exkluzív szinkronizált videofelvételek kíséretében, különleges fénytechnikai megoldásokkal színesítve.


A 2011-es koncert felvételén a Legend of Zelda sorozat zenéje

A töretlen népszerűségnek örvendő show hamarosan Magyarországra látogat, ugyanis november 16-án 19:30-tól a Syma C csarnokban lesz látható és hallható a műsor. A 2002-ben létrehozott Video Games Live az első és egyben legsikeresebb videojáték koncert turné a világon, eddig több mint 5 kontinens 30 országban megrendezett 300 koncerttel. Pont emiatt mindenképp érdemes lesz meglátogatni az eseményt, amelyre már kaphatóak a jegyek.

Azóta történt

Előzmények

  • Forza Horizon 2 teszt

    Két évvel Colorado után Dél-Európában folytatódik a Horizon fesztivál. Számunkra pedig kiderül, másodjára is olyan élvezetes-e közutakon Forzázni, mint annak idején volt.

  • Heti retro bemutató: Archon: The Light and the Dark

    A fény és a sötétség ősi harca; a taktika és az akció zseniális találkozása egy forradalmi táblás játékban

  • Heti retro bemutató: ActRaiser

    Amikor a SimCity és a Castlevania találkoznak, ott valami igen különleges dolog születik. Ilyen a SNES-re megjelent ActRaiser, mely két stílust vegyített mesteri szinten.