Black Ops kópiákat raboltak egy boltból

Két fegyveres férfi tört be szombat este az egyik Baltimore-ban lévő GameStop üzletbe, ahol éppen záráshoz készülődtek. Két alkalmazott volt a boltban, őket bezárták a raktárba, egyikőjüknek sem esett bajuk. A rablók első dolga volt felmarkolni a holnap megjelenő Call of Duty: Black Ops című FPS játékból négy teljes dobozzal (Ez 100 példányt jelent), majd kirabolták az üzlet pénztárgépét, ezen felül pedig egy rakás játékgépet is magukkal vittek.

Valószínűleg az eredeti árnál többért akarják majd értékesíteni az ellopott példányokat, hiszen sokan vannak olyanok, akik több száz dollárt is képesek fizetni azért, hogy előbb szerezhessék meg a játékot. Habár a játékszállítmányokat megfelelő biztonsági ellenőrzés mellett szokták szállítani, de a fegyveres támadás nem éppen a szokványos eset a játékok korai megszerzésére.

A rendőrség arra kérte a helyi lakosságot, hogy amennyiben valaki a megjelenés előtt eladásra kínálja a játékot, akkor azt azonnal jelentsék, de mindeddig még egy bejelentés sem érkezett.

Aki korábban akarja - fegyver nélkül - megszerezni a játékot, az rendeljen az Egyesült Királyságból, hiszen ott több üzlet is ki fog nyitni éjfélkor, hogy a játék mihamarabb a vásárlókhoz kerüljön. Az üzletek teljes listáját, valamint az árakat itt találjátok.

Azóta történt

Előzmények