Black Gold Online: Elindult a zárt béta

Tegnap kezdődött el, és május 28-ig tart a Black Gold Online című MMORPG játék zárt tesztelési fázisa azoknak a játékosoknak, akik bejutottak rá. A programot készítő Snail Games amerikai részlegének alelnöke, Jim Tsai elmondta, hogy a Black Gold Online a következő jelentős lépésük lesz a tavaly kiadott Age of Wushut követően az észak-amerikai piacon.

A Black Gold Online című játék egy, az új-viktoriánus kori steampunk és a fantasy világok keverésével megalkotott környezetben fog játszódni, ahol két frakció harcol egymás ellen. Erlandir földje a természeti mágia és mítikus szörnyetegek hazája, míg Isenhorst egy bővülő iparral rendelkező, gépesített társadalom. A két szemben álló fél egy erőteljes, kristályos formában létező energiaforrás birtoklásáért harcol, amit Black Gold-nak (Fekete Arany) hívnak.

A Black Gold Online című MMORPG játék megjelenése idén nyáron várható, kizárólag PC-re. A program ingyenesen tölthető és játszható lesz, mellette pedig készülni fog belőle egy dobozos kiadás is, ám ez valószínűleg csak Észak-Amerikában lesz elérhető.