BioShock: Infinite - Új videó október 21-én

Eddig akárhányszor csak friss információk láttak napvilágot az Irrational Games által fejlesztett BioShock: Infinite című FPS játékból, egyre jobban vártuk a programot. Ám a legutolsó hír lelombozott minden rajongót, hiszen még márciusban azt ígérték, hogy október 16-án  megjelenik Amerikában a BioShock: Infinite. Ám ez nem jött össze, májusban közölték, hogy a premier átcsúszik 2013. február 26-ra.

Azóta síri csend honol a projekt körül, alig-alig kapunk friss információkat a BioShock: Infinite című játékról. Azonban ennek hamarosan vége szakad, ugyanis a játék Facebook-oldalán megjelent egy számláló, ami október 21-én jár le, ekkor egy új videót mutatnak be a játékról. Ám ez nem minden! A videó tartalmát a rajongók dönthetik el, mégpedig úgy, hogy szavaznak rá az említett oldalon.

Szavazhatunk arra, melyik szereplőt akarjuk látni az új BioShock: Infinite videóban. Amelyik karakterek több voksot kapnak, ők kerülnek majd bele az új bemutatóba. Én Elizabeth-re voksoltam, őt tartom legszimpatikusabbnak. Aki szeretne beleszólni ebbe, az a fentebbi linken keresztül leadhatja voksát. Amint megjelenik a videó, természetesen kitesszük a Gamepod oldalára is.

Azóta történt

Előzmények