BioShock: Infinite - Hivatalos dobozkép [Update]

A 2K leleplezte az Irrational Games által fejlesztett BioShock: Infinite című FPS játék hivatalos dobozképét, melyen a főszereplőt, Booker DeWitt-et láthatjuk. A kiadó ezen felül megerősítette, hogy a doboz hátsó oldalán Elizabeth fog szerepelni, így aki inkább őt látta volna szívesebben a borítón, az sem fog teljesen csalódott lenni a játék kézhezvételekor. Íme a végleges dobozkép:

Az Irrational Games társalapítója és főnöke, Ken Levine Twitteren még azt is elárulta, hogy a BioShock: Infinite PC verziója támogatni fogja a játékvezérlőket (kontroller), valamint hogy a számítógépes változat tulajdonságairól jövő héttől bővebb információk is közlésre kerülnek (DX11-támogatás és hasonlók).

Végezetül annyit még hozzátett, hogy hamarosan egy rakás érdekességet fognak nekünk mutatni, melyek között a játék TV-reklámján át egészen a különféle művészeti alkotásokig minden szerepelni fog. Viszont a TV-reklámot legkorábban csak a Spike TV VGA 2012 adásában láthatjuk, ami december 7-én lesz. A BioShock: Infinite című FPS játék megjelenése február 26-án várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények