BF3: Xbox 360 8v8 Magyar Kupa

A Battlefield.hu nem kisebb feladatot vállalt magára, minthogy az Xbox360 tulajok és BF3 játékosok számára egy 8v8 Conquest kupát szervez. A kupára értelemszerűen csak 8 fős csapatok jelentkezhetnek, még ezen a héten. Jelentkezési lapot itt találtok, ezen felül pedig bővebb információt a Battlefield.hu oldalon kaphattok, ahol a szabályzattal is megismerkedhettek.

A kupa menetrendje:

  • Nevezési időszak: 2012. október 1-21.
  • Sorsolás: 2012. október 24.
  • Az első meccshét: 2012. október 29-én kezdődik.
  • Kupa időtartama: kb. 8 hét

Nevezés:

Csak csapatok nevezhetnek, egyéni nevezésre nincs lehetőség. A nevezés ingyenes. Le kell tölteni a nevezési lapot, kitölteni, majd a xboxkupa@battlefield.hu címre elküldeni. Csak azok a nevezések érvényesek, melyek időben beérkeznek, minden szükséges adat ki van töltve, és a játékosok száma eléri a kiírás szerinti minimumot (minimum 8, maximum 12 játékos). A nevezési időszak alatt van lehetőség a hiányzó adatok (esetleges játékosok) pótlására.

A nevezés leadásával a csapat és játékosai elfogadják a Kupa szabályait.

Kik nevezhetnek, kiket lehet nevezni:

Csak magyar csapat nevezhet és a nevezett játékosok között is csak magyarok lehetnek. Ide tartoznak a határon túl élő magyarok is.

Sorsolás:

A jelentkezések számától függ hány csoport lesz (2-6), valamint egy csoportban hány csapat lesz.

A kupa részei:

Első szakaszban csoportmérkőzések, majd ezután két kieséses rendszer lesz. A döntők a Kupa utolsó hetének hétvégéjén kerülnek megrendezésre.

A mérkőzések menete:

A warszervezők egyeztetnek egymással, megbeszélik az aktuális meccs időpontját és a szervert. Amennyiben nincs saját szerverük, akkor a Ludovica Academy szerver áll rendelkezésükre. A szerver "kiutalása" az igények beérkezésének sorrendjében történik. A meccshét előtti vasárnapig le kell adni a mérkőzés időpontját (xboxkupa@battlefield.hu) és a szerver nevét. A mérkőzést a kupa szabályait betartva kell lejátszani, és mind a 2 csapatnak 24 órán belül el kell küldenie a mérkőzésről készült Battle reportot (*2; *3). Panasz és észrevétel szintén 24 órán belül tehető meg emailben és csak az xboxkupa@battlefield.hu címre küldött levélben. Minden egyéb megkeresés szigorúan TILOS, (privát üzenet, mail, telefon, TS stb) és az adminok ezt figyelmen kívül hagyják.

Hírek, adatok:

A nevezett csapatok adatai, a mérkőzések eredményei, a Kupa állása és minden egyéb érdekesség hírként a Battlefield.hu oldalon.

A szabályok megalkotásakor törekedtünk arra, hogy figyelembe vegyük a játék jelenlegi állapotát és a nemzetközi trendeket, ez azonban nem azt jeleneti, hogy a nemzetközi szervezetek szabályozását egy az egyben átemeltük. Így minden jelentkezőnek erősen ajánlott a szabályok átolvasása! Nem titkolt cél, hogy ezekkel a szabályokkal is szeretnénk támogatni a csapatok nemzetközi porondon való minél jobb szereplését.

Azóta történt

Előzmények