Bemutatón a Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes

A Disney Infinity az Avalanche Software által fejlesztett nyílt világú, sandbox akció-kalandjátéka, amelyben a képzeletünkre van bízva, hogy milyen világot hozunk létre a megadott hozzávalókból. A Disney tulajdonképpen válaszlépésként szánta a programjuk megjelenését az Activision Skylanders sorozata miatt; mindkét fejleszőcsapat gyűjtögethető figurákkal teszi érdekessebbé a szórakozást és úgy tűnik, hogy anyagilag ez mindkét cégnek igencsak kedvező.

A Disney Infinity alapjáték még 2013-ban jelent meg, azóta pedig több kiegészítőt is piacra dobtak, amelyek mind a Disney által kitalált világok szereplőit hozta be újoncokként. Legújabb kiadásuk a Marvel szuperhősöket repíti el a nappalikba, ugyanis a kiegészítő megvételével a Vasember és Thor is a választható karakterek között lesz, a Galaxis Őrzői című film főszereplőiről nem is beszélve.

A játék szeptember 18-án érkezik Európába, méghozzá Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, iOS, PlayStation Vita, Nintendo Wii U platformokra és természetesen PC-re.

Azóta történt

Előzmények