Új hozzászólás Aktív témák
-
feree80
csendes tag
Tényleg nagyon jó játék! Ezzel a játékkal ajándékoztam meg magamat, nem tudtam ellenállni neki amikor a Media Marktban vásároltam. Gyakorlatilag ezt hozta nekem a Mikulás!
-
nrgia
őstag
Jó lesz ez is!
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Lomha 8V
addikt
Jópofa. Be kéne újítani az unokahúgomnak.
-
parandroid
félisten
-
senior tag
Meglepően kevés hsz született, ahhoz képest, hogy mennyire jó és általam az év legjobban várt játéka volt.
Vagy mindenki játszik vele duma helyett?
Ja, még nem is mondtam, hogy köszönöm a beszámolót. Az nekünk is feltűnt, hogy elégé össze kuszálták a különböző hősöket, történeteket és a helyszíneket, de így talán még jobb is. Az irányítása a szokásosan jó, a duma pedig kegyetlen. -
waithEard
őstag
Köszi a tesztet!
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
antikomcsi
veterán
Megéri az árát az biztos, én ugyan nem próbáltam, de a fiam imádja, és így kívülről is jónak néz ki.
-
parandroid
félisten
Jé, sehol egy negatív komment?
Anno, amikor az XBOX-ot megkapták a gyerekek, az első játékok között ott volt a Lego Indiana Jones és a Lego Star Wars. Kicsit félve vettem nekik, mert nem látták még a filmeket (persze hallottak már róla, meg néhány epizódot láttak a klón háborús rajzfilmekből), de iszonyatosan bejött a dolog. Azóta megvan az összes eddig megjelent epizód, szerencsére később kapták a konzolt, így volt esélyem olcsóbban beszerezni szép sorban a játékokat, amíg behozták a lemaradást. A vége felé már akadozott a beszerzés, ott már előre végignézték (különösen a 7 éves, kisebbik lány) a végigjátszásokat youtube-on, szóval mire megkapott egy játékot, már teljesen képben volt. Általában ki is maxolják őket, azaz megszerzik az összes szereplőt, járművet, aranykockát, mittudomén még mit.
Oh, wait, egyetlen játék nincs végigjátszva, az új trilógiás SW, ott elakadtak a pod race epizódnál, azt egyszerűen nem tudjuk megcisnálni, próbáltam én is segíteni, de én még bénább vagyok. És az sajna elég lineáris, nem tudjuk kikerülni ezt az epizódot.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
válasz cyberkind #10 üzenetére
Én a régi Dual PI/PII/PIII konfigokkal vagyok így, hogy addig jó míg összerakom / beszerzek nagy nehezen minden alkatrészt azt sikeres Optimized / Setup után megy a padlásra ESD zacsiba / kartondobozba "collectionbe"
Am. ez a LEGO MSH nekemis teccik (írányítása nem a legjobb) , de remek Game !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
senior tag
Érdekes, mi pont fordítva vagyunk az asszonnyal. Felnőtt korunkban találkoztunk a LEGO Indiana Jones 2-vel (már nem is tudom ki ajánlotta itt a fórumon, de azóta is hálás vagyok neki érte) és azóta már csak ilyenekkel játszunk. Hihetetlen jó közös szórakozás 2 gamepaddal egy gépen. Szerintünk pont a Star wars feldolgozások sikerültek a leggyengébbre a Lego szériában. Az IJ2, HP1, HP2, Batman2 DC Superheroes, LOTR mind jobban tetszett. És most a Marvel Superheroes is magasra tette a mércét a játékélményben.
Még sok ilyet a TT-től! -
cyberkind
félisten
Nagyon jó kis játék, csak kár hogy kinőttem már ebből és nem tudom élvezni, pedig mennyire jók voltak a Star Warsok is így kockákból .
-
Sanchez638
addikt
Egyszer megnéznék már egy teljesen sandbox Lego játékot, remélem törik rajta a fejüket a készítők.(Akár minecraft szerűség, az még dili is lenne)
Számom az adatlapomon.
-
Schuerue
csendes tag
válasz ViiiiktorOC #5 üzenetére
Kedvelem a TT LEGO cuccait, de heti kettő még nekem is sok lenne belőle.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Köszönjük a tesztet!
Jöhetne hetente 2 ilyen játék teszt!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Köszi a tesztet !
Tényleg minőségi LEGO Game !L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Nagyon király
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
alevan
őstag
És a legjobb benne, hogy szinte minden játékplatformra kiadják
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szóval a szokásos minőségi Lego játék. Köszi a tesztet.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM