Battlefield 4: 10 dollárba kerül a generációváltás

Nem kell megvárniuk a következő generációs konzolok megjelenését azoknak a Battlefield 4 rajongóknak, akik jelenlegi játékgépeikre már nem akarták azt megvenni. Az Electronic Arts és a DICE lehetőséget kínál mindenkinek, aki megvásárolja PS3-ra vagy XBOX360-ra a Battlefield 4 című játékot, hogy később, a következő konzolgeneráció megjelenésekor mindössze 10 dollár befizetése ellenében platformot válthasson.

Így tehát nyugodtan megvásárolhatjátok a Battlefield 4-et a jelenlegi konzolgenerációkra, a váltás zökkenőmentesen le fog zajlani, és addig is pár héttel előbb már belevethetitek magatokat a küzdelmekbe. Természetesen minden addig elért eredményetek megmarad, így nem kell elölről kezdeni az egészet. Akit érdekel a dolog mikéntje, az minden információt megtalál a hivatalos Battlefield Blogon.

Azóta történt

Előzmények

  • Battlefield 4: Hivatalos PC gépigény

    Megérkezett a Battlefield 4 hivatalos rendszerkövetelménye, a játék optimális futtatásához immár Windows 8-at ajánl a DICE.

  • Battlefield 4: Levolution

    A legújabb BF4 videóban a dinamikus és elpusztítható környezetet mutatják be nekünk a DICE munkatársai.

  • Battlefield 4: 13 új videó

    A Siege of Shanghai nevű pályán készítették a játékosok az alábbi videókat, melyekben tucatnyi játékmenet bemutatót láthattok.