Batman: Arkham City - Deadshot is felbukkan majd a játékban

Arkham City a bűnözők gyűjtőhelye lett, így nem csoda, hogy rengeteg rossz arcú fickóval kell majd megküzdenie Batman-nek a játék során. Joker és Harley Quinn mellett eddig Two-Face, Penguin, Riddler, Hugo Strange, Mr. Freeze és Calendra Man jelenlétéről tudtunk, ám most egy újabb gonosztevőről hullt le a lepel, akivel szintén találkozunk majd: Deadshot-ról.

Deadshot-tal egy mellékküldetés során találkozhatunk, miközben ő szisztematikusan intézi el Arkham City befolyásosabb embereit, majd utána Batman ellen indul. A detektív mód használata erősen javasolt lesz, ha el szeretnénk őt kapni.

Deadshot felbukkanása mellett pár egyéb információ is befutott a játékkal kapcsolatban, többek között két új "gadget"-ről, azaz segédeszközről, melyek segítségével megkönnyíthetjük harcunkat a gonosztevők ellen.

- Remote Electrical Charge Gun: Egy elektromos nyalábot lő ki, aminek segítségével áram alá helyezhetünk távoli berendezéseket, logikai feladványokat oldhatunk meg a segítségével, valamint az ellenfelek elkábítására is használhatjuk. Nem halálos erejű, azonban miután pár másodpercre kiüti a rossz fiúkat, könnyebben lehet őket elintézni.

- Freeze Blast: Mr. Freeze találmányai által inspirálva jött létre ez a fagyasztólövedék, melynek segítségével jégplatformokat hozhatunk létre vízfelszíneken, valamint rövid időre "lefagyaszthatjuk" az ellenfeleket, akár többet is egyszerre. A "fagyott" állapotban lévő rossz fiúkat egyetlen ütéssel elintézhetjük, azonban nem esnek darabokra és a végtagjaik sem szakadnak le. Nagy tömegben támadó ellenfelek megfékezésére hasznos, hiszen egyszerre akár három bűnözőt is lefagyaszthat, ha elég közel állnak a becsapódás helyéhez.

Azóta történt

Előzmények