Batman: Arkham City - Később jön a PC verzió

Estére még egy rossz hírrel kell szolgálnom minden Arkham Asylum rajongónak, aki már tűkön ülve várja, hogy végre kezei közé kaparintsa a folytatást. A kiadó Warner Bros. Interactive ugyanis nemrég közölte, hogy novemberre halasztják az Arkham City PC változatának megjelenését.

A konzolos verziókat a késés nem érinti, PlayStation 3-ra és XBOX360-ra az eddigi terveknek megfelelően október 21-én megjelenik Batman kalandjainak folytatása. A számítógépes verzió késésének okáról semmit nem árultak el, mint ahogy azt sem tudatták, hogy novemberben pontosan mikor kapjuk meg PC-re a programot.

Egyesek szerint a Warner talán így küzd a PC-s kalózkodás ellen, hogy egy hónappal később adja ki a számítógépes változatot, amikor már a konzolok profitot termeltek? Mások azon a véleményen vannak, hogy az nVidia PhysX és 3DVision teljesítmény növelésének fejlesztésére várnak az új meghajtók érkezésével. Nem tudni.

Annyi azonban biztos, hogy most már egy hónap helyett kettőt kell várnunk, és az is 100%, hogy kezdhetek spórolni, hiszen az Arkham City mellett novemberben jön a The Elder Scrolls V: Skyrim is, és nincs apelláta azt illetően, hogy mindkettőt megveszem.

Azóta történt

Előzmények