Batman: Arkham City - az első infók

A még meg sem jelent GameInformerből szivárgott ki néhány információ a játékkal kapcsolatban. Ezekből kiderül, hogy Arkham City nem más, mint a város nyomornegyedének egy része körbekerítve falakkal, és elítéltekkel elárasztva. Minderre azért volt szükség, mert az Arkham Asylum és a Black Rock börtön már kevésnek bizonyult a sok bűnözőnek.

A játék során megjelenik Hugo Strange, természetesen mint gonosz  ellenség. Feltűnik Two-Face is aki ezúttal a bájos Catwomant próbálja megölni, hogy tiszteletet vívjon ki magának.

A játékmenetet tekintve kiderült, hogy mostantól két támadásra tud reagálni szemben az előző résszel ahol ez a szám csak egy volt. Elérhetőek lesznek már a játék elején az első részben megismert kütyük, és természetesen a történet előrehaladtával újakat is kapunk. Kapunk mellékküldetéseket, több rejtvényt, Ridler küldetéseket és bandákkal is összefuthatunk. Vagyis úgy néz ki, hogy az eddig is kiváló játékmenetet még egy fokkal fentebb emelik, és jól megtömik minden finomsággal. Nagyon várjuk! Megjelenni 2011-ben fog PC-re, Xbox360-ra, PS3-ra.

Azóta történt

Előzmények