Batman: Arkham City információk

Befutott pár friss hír a készülő Batman: Arkham City nevű játékról, ezért úgy döntöttem, hogy egybeszedem őket, és minden forrást külön linkelek majd a cikken belül. Kezdjük azzal, hogy a VG247.com oldal információi szerint az Official PlayStation Magazine (OPM) podcast-ja arról számol be, hogy az Arkham City tartalmával már szinte teljesen végeztek, jelen állapotában a játék már végigjátszható az elejétől a végéig.

A Rocksteady azonban semmit nem bíz a véletlenre, ezért a játékot mostantól kezdve egészen a jövő évben esedékes megjelenéséig folyamatosan csiszolni fogják. A fejlesztők korábban már bejelentették, hogy lesz többszereplős játékmód is az Arkham Asylum-ban, jelenleg éppen a kooperatív mód elkészítésének lehetőségeit mérlegelik, de erről egyelőre nem hajlandók nyilatkozni.

Annyit azonban már most tudni lehet, hogy az új Batman játék, a mellékküldetésekkel együtt mintegy ötször akkora területen játszódik majd, mint az Arkham Asylum. Ezen felül olyan új eszközöket is használhat majd Batman, mint a Just Cause-ban látott horoghoz hasonló Boost Grapple.

A készítők olyan új lehetőségeket is beépítenek a játékba, mint például a vékonyabb falak kézzel történő áttörése, vagy éppen az eső. Igen, rengeteg esőt ígérnek a fejlesztők a játékba, hogy feldobják vele az amúgy sem szerény hangulatot (Reméljük, hogy majd Harley Quinn új ruhácskája is szépen átázik, hangulati elemnek az sem lenne éppen utolsó).

Azóta történt

Előzmények