ArcaniA: Gothic 4 - SecuROM védelemmel a kalózok ellen

A JoWood tegnap egy közleményben tudatta a játékosokkal, hogy az ArcaniA: Gothic 4 című RPG játékuk PC változatát a SecuROM védi majd a kalózok ellen, ami állításuk szerint sokkal felhasználóbarátabb, mint a Ubisoft-féle "always-online" DRM védelem.

Az ArcaniA: Gothic 4 című játékot ugyanis végtelen számú PC-re telepíthetjük fel, és a lemeznek sem kell majd a meghajtóban lennie a játék indításához. Szintén nem lesz szükségünk állandó internetelérésre sem, ugyanis a játék indítását követően az aktiválja magát, utána már az sem baj, ha megszakad a kapcsolat, a játékkal tudunk majd játszani.

Egy licencel összesen három játékot tudunk indítani egy időben, azaz összesen ennyi aktiválást enged meg egyszerre ugyanazon kulcs használatával. A szolgáltatásban ezeken kívül az Auto Update és a Pre-Load funkciók is megtalálhatóak, így a játékot a megjelenés előtt is le lehet majd tölteni, valamint a patch-eket is automatikusan letölti és telepíti magának.

És egy újabb jó hír a végére az angolul kevésbé értő RPG rajongóknak: A CD Project jóvoltából magyar felirattal lehet majd itthon megvásárolni a játékot. Az ArcaniA: Gothic 4 október 12-én jelenik meg PC-re és XBOX360-ra, a PlayStation 3 tulajdonosoknak sajnos várniuk kell 2011. első negyedévéig.

Azóta történt

Előzmények