Ancestors Legacy - Megjelentek a konzolos verziók

A 1C Entertainment és a Destructive Creations örömmel jelenti be, hogy sikeres PC-s rajta után a kritikusok által elismert, történelmi RTS, az Ancestors Legacy véráztatta középkori küzdelmei a minap végre PS4-re és Xbox One-ra is megérkeztek. A kezdetektől kontrollerre optimalizált Ancestors Legacy garantáltan elhozza az eredeti RTS élményt a stratégia játékok rajongóinak.

Az Ancestors Legacy egy történelmi, valós idejű stratégiai játék, amit a Középkor eseményei ihlettek. A játék vegyíti az erőforrás menedzsment és bázisépítő elemeket a grandiózus, szakasz alapú összecsapásokkal az óriási csatatereken, az Unreal Engine 4 motornak köszönhetően rendkívül részletgazdag megjelenéssel. Éld át a középkori vérontást úgy, mint még soha a filmszerű élményt nyújtó akció kamerának köszönhetően, ami egy gombnyomással közvetlenül a harc közepébe repít!

Söpörj végig a középkori Európán sereged élén a tartalmas kampányban! A négy nemzet – Vikingek, Angolszászok, Germánok, Szlávok – egyikét választva nem csupán az ellenséges táborok, falvak és városok meghódítása, lerohanása és kifosztása lesz a feladatod. Csak az elérhető taktikai lehetőségek teljes repertoárját bevetve, így többek között környezeti előnyödet, valamint átmeneti bázisaidat és erődjeidet kihasználva győzedelmeskedsz a harcokban.

Az Ancestors Legacy főbb jellemzői:

  • Négy választható nemzet egy történelmi események inspirálta, terjedelmes egyjátékos kampányban
  • Számos különböző izgalmas többjátékos mód
  • A terep, tapasztalat és morál előnyeit kombináló taktikai lehetőségek
  • Filmszerű harci kameranézet, ami közvetlenül az akció közepébe repít
  • Kiemelkedő grafika az Unreal Engine 4 motornak köszönhetően
  • Egyszerűsített erőforrás menedzsment és faluépítés
  • Kapcsolódó cégek:

Előzmények