Alan Wake 2 - se cáfolat, se megerősítés

A napokban felmerült, hogy a Remedy esetleg már a következő Alan Wake játékon dolgozik, amire korábbi kijelentéseik és a napokban feladott álláshirdetés engedett következtetni. Ugyan ez utóbbiban nem szerepelt a játék neve, de eléggé meggyőző az, hogy Xbox360 exkluzív AAA játékról van szó.

A VG247 csapata egy beszélgetés alkalmával természetesen neki is szegezte a kérdést a Remedy főnökének, hogy akkor most hányadán is állunk. Készül az Alan Wake 2, vagy nem? A válasz a várható diplomatikus megközelítés volt. Se megerősíteni, se cáfolni nem tudta a csapat prominens képviselője a pletykákat. Amit viszont megosztott a riporterekkel, hogy a csapat némileg meghízott, ami nem kimondottan az egyének testtömegének köszönhető, hanem hogy újabb munkatársak dolgoznak náluk. Ezen kívül természetesen keményen dolgoznak, bizakodva néznek a jövő elé és jó energiák terjengnek a levegőben körülöttük.

Rendben akkor továbbra is várjuk a hivatalos bejelentést, addig titkon bízunk benne, hogy már javában az Alan Wake folytatásán munkálkodnak.

Azóta történt

  • Alan Wake Kinect?

    A Remedy Kinect fejlesztőt keres, aki az Alan Wake motorjával készülő AAA-s játékban venne részt.

Előzmények