2019. augusztus 23., péntek

Gyorskeresés

A vártnál kevesebb ideig állt a Destiny bétája, Xboxon is elérhető

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Eredetileg technikai okokból két napig szünetelt volna a Destiny béta változata, ám a problémákat sikerült előbb megoldani, ennek örömére az Xboxos startot is előrébb hozták.

Hirdetés

PlayStationon már javában zajlik a Destiny béta tesztelése: az előrendelők, illetve az élelmesek elárasztották a Bungie új játékának szervereit, és konstruktív, illetve kevésbé konstruktív kritikával illetik a játékot. Egy komolyabb technikai javítás miatt a vállalat 48 órára úgy tervezte, hogy lezárja a hozzáférést a tesztváltozathoz, azonban a vártnál előbb sikerült megoldani a gondokat és ha már így alakult, az idáig epekedve várakozó Xbox One tulajdonosokat is ráengedték a programra.

Előbb tért észhez a Destiny bétája, amely már Xboxon is elérhető

A fejlesztőcég azt nyilatkozta, hogy tisztában voltak azzal, mennyien várták a restartot (nem is beszélve az idáig a partvonalról szurkoló Xbox tulajdonosokról), így örömmel invitálnak mindenkit a további játékra.

„Gyertek. Játsszatok. Osszátok meg velünk mit gondoltok. Beszéljetek róla az interneten.”

– volt olvasható a cég weboldalán. A béta végével a cég szombaton egy apróbb meglepetéssel kedveskedik majd azoknak, akik július 26-ig belépnek a bétába, hogy segítsenek tökéletesíteni a programot.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.