Destiny: A gyűjtői kiadások bemutatása

A normál kiadáson felül három különféle, gyűjtőknek szánt változatban is megjelenik a Bungie új multis FPS játéka, a Destiny. A készítők egy videón mutatják be azok tartalmát, elmagyarázzák a közöttük lévő különbségeket és megmutatják a melléjük csomagolt egyéb extrákat is. Lássuk:

A normál kiadáson felül lesz a digitális disztribúció keretén belül megszerezhető Digital Guardian Edition, amiért 90 dollárt kell fizetni. A Limited Edition már dobozos formában érkezik, 100 dolláros áron, míg az igazi unikum a Premium Ghost Edition lesz, a maga 150 dolláros árcédulájával. A videón megtekinthetitek a melléjük pakolt extrákat is, így itt nem sorolom fel őket.

A gyűjtői kiadások abban térnek el az alapváltozattól, hogy kapunk melléjük egy Destiny Expansion Pass kódot, melynek segítségével jogosultak leszünk a játékhoz készülő két kiegészítő csomag letöltésére is, ha azok megjelennek. Amennyiben csak az alapváltozatot vettük meg, természetesen akkor is megvásárolhatjuk az Expansion Passt, ám így eredeti árat kell érte fizetni, ami 35 dollárt jelent.

A Destiny című játék kizárólag PS3, PS4, XBOX360 és XBOX One konzolokra jelenik meg szeptember 9-én, de a Bungie nem zárta ki, hogy valamikor a jövőben PC-re is kiadják a játékot.

Azóta történt

Előzmények