A Darksiders 1. része is kap egy felújított kiadást

Frissítve:

Hivatalosan is bejelentették a játékot, Darksiders Warmastered Edition néven kerül forgalomba a játék. Az ilyenkor szokásos dolgkat kapja meg az új kiadás, többek között fullHD felbontást kap 60 FPS mellett (Wii U-n csak 30 FPS lesz), megduplázzák a textúrák felbontását, valamint szebbek lesznek az árnyékok is.

Eredeti hír:

Tavaly októberben jelent meg a Darksiders II: Deathinitive Edition konzolos kiadása, amelyet novemberben a PC-s változat követett. Az eredetileg 2012-ben megjelent alkotás felújításakor sokakat érdekelt, hogy miért a széria 2. részét kapjuk meg, mi a helyzet az első résszel. Másfél héttel ezelőtt a Gamefly rendszerében aztán véletlenül felbukkant az 1. Darksiders játék új verziója, a minap pedig a Nordic Games egy spanyol magazinnak megerősítette, hogy valóban jön az első rész új kiadása.

A játék a hírek szerint PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, valamint meglepő módon Nintendo Wii U-ra is megjelenik, a hivatalos leleplezésre vélhetőleg már nem kell sokat várni. Ettől függetlenül a sorozat rajongói bizonyára egy 3. rész bejelentésének örülnének a legjobban.

Azóta történt

Előzmények