A Bandai Namco Entertainment lesz a Guilty Gear Strive kiadója

A verekedős játék valamikor idén jelenik meg PC-re és PlayStation 4 rendszerekre.

A BANDAI NAMCO Entertainment (BNE) és az ARC SYSTEM WORKS ma bejelentette, hogy a BNE fogja kiadni a Guilty Gear -Strive- játékot Európában és Ázsiában (Dél-Korea és Japán kivételével). Ez a partnerség a kritikusok által elismert DRAGON BALL FIGHTERZ után még tovább erősíti a két kiadó kapcsolatát. A Strive a Guilty Gear sorozat következő játéka, ami az elismert előző rész fő fejlesztőcsapatának gondozásában új szintre emeli a szériát új mechanikákkal és frissített dizájnnal.

Egy korábbi előzetes

„Örömmel jelentjük be, hogy a BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT fogja forgalmazni a Guilty Gear sorozat legújabb részét, a Guilty Gear -Strive--ot. Meglepett, hogy a Harada-sannal folytatott pár évvel ezelőtti rövid beszélgetés ilyen gyümölcsöző eredményt hozott. Remélem, hogy ez a partnerkapcsolat új örömöket fog hozni az európai és ázsiai játékosoknak egyaránt. Keményen dolgozunk a BANDAI NAMCO Entertainment munkatársaival azon, hogy az európai és ázsiai játékosok még több Guilty Gear-t játszanak, mint valaha és reméljük, hogy már ők is alig várják.” - mondta Daisuke Ishiwatari, General Director of Guilty Gear Series.

„Mindig is azt gondoltam, hogy remek lenne partnerkapcsolatra lépni az ARC SYSTEM WORKS-szel, és boldog vagyok, hogy sikerült eljutnunk idáig. Közösen tovább fejleszthetjük és népszerűsíthetjük a verekedős játékok közösségét világszerte. A két cég folytatódó együttműködése azt jelenti, hogy még több izgalmas játékot hozhatunk minden dojoba világszerte!” - mondta Katsuhiro Harada, General Producer, BANDAI NAMCO.

A Guilty Gear -Strive- zárt bétája 2020. április 16-19. között kerül megrendezésre, melynek résztvevői kipróbálhatják a játék Online Match és VS COM módjait olyan karakterekkel, mint Sol, Ky, Chipp, Axl, Potemkin, May és Faust.

Azóta történt

  • Namco Museum Archive 1 & 2 teszt

    Két éve a Namco játéktermi múltjába pillanthattunk be egy gyűjteménnyel – ez az új múzeum viszont a NES-korszakba repíti a játékost.