A 2K lesz a NBA Playgrounds 2 kiadója

A Saber Interactive árkád kosaras játéka a tervek szerint valamikor ősszel jelenik meg, de pontosabb dátumot egyelőre még nem kaptunk.

A 2K ma bejelentette, hogy a cég fogja kiadni a Saber Interactive következő árkád-akció sportjátékát, az NBA 2K Playgrounds 2. részét. Ez az egyedülálló, 2-2 elleni kosárlabda élmény tökéletes kiegészítése a nagysikerű NBA 2K szimulátor sorozatnak, valamint kiterjeszti a 2K jelenlétét a kosárlabdás videojátékok világában. Sajnos a korábban elhalasztott májusi premier óta újabb dátumot egyelőre még nem kaptunk, annyi bizonyos, hogy a PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkező program valamikor ősszel jelenik meg.

„Az eredeti NBA Playgrounds egy fantasztikus nosztalgiaút volt az árkád-akció sportjátékok dicső napjaiba” - mondta Greg Thomas, a Visual Concepts elnöke.

„Az új NBA 2K Playgrounds 2 hatalmas mértékben fokozza majd tovább ezt az energiát és szellemiséget – egy kis NBA 2K érzékkel –, izgalmas új lehetőséget biztosítva a rajongóknak a barátaikkal való játékra világszerte.”

„Senki sem olyan elkötelezett a kiváló kosárlabda játékok megalkotásában és rajongóknak való elhozásában, mint a 2K. Alig várjuk, hogy több részletet osszunk meg arról, hogyan dolgozunk együtt velük, hogy az NBA 2K Playgrounds 2-ből egy minden eddiginél jobb és nagyobb árkád-akció címet készítsünk a játékosnak” mondta Matt Karch, a Saber CEO-ja.

Előzmények