90%-os Race07 és Simbin akció!

SimBin neve bizonyára ismerősen cseng mindenki számára, aki szereti az autóversenyzős játékokat, azon belül is inkább a szimulátorok felé húz a szíve elsősorban. A svéd csapat az elmúlt években olyan címeket tett le az asztalra, mint a GT Legends, a GTR2, a Race07, vagy a Race Injection, melyek most egy Bundle Star-os akció keretében igen jó áron egyben megvásárolhatóak mindössze 2,59 euróért!

A csomag teljes ára a Steam-en eredetileg 29,95 euró, és ezért cserébe egy életre elegendő szimulátort kaphatunk kézhez, kezdve a modern GT és WTCC autóktól, a Formula autókon át egészen a hőskoriautócsodákig, nem beszélve a számtalan elérhető versenypályáról!

És ha már megvan a szimulátor, akkor használni és érdemes, a GTR-Masters csapata a következő hetekben nyílt futamokat szervez változatos autók és pályák bevetésével, ahol mindenki megtalálhatja a maga neki tetsző kombinációt és kiélheti versenyzési hajlamait! ;)

Következő nyílt futam 2014.05.19. (hétfő):
Catherham CSR 260 - Valer

A gyakorló szerverek már futnak, jelentkezni a a futamokra a feni linken lehet, kedvcsinálónak pedig íme egy videó montázs a korábbi futamokból: