Új hozzászólás Aktív témák

  • sharpapa

    aktív tag

    válasz Rive #9928 üzenetére

    "Darabonként legalább nyolcszázszor, tuggyuk."
    Cáfolj meg egyet is. Ha kéred kapásból 5-10 történelmi eseményt mutatok aztán idézem hogy több száz évvel megtörténtük előtt mit írt le róla a Biblia.

    A Bibliával jóval kevesebb bajom van, mint azzal, hogy a tudományban használt terminológiát kontextusából kiragadva, őrült összeesküvéselméleteket gyártson valaki, majd nagyképűen leossza az észt miközben igazából halovány fingja sincs, miről is beszél.

    Kérlek idézd ki az előbbi hsz-emből hogy én hol használtam tudományos kifejezést úgy hogy a mondat amiben beillesztettem nem állja meg a helyét. Vagy használtam egyáltalán? Vagy szerinted (annak ellenére hogy nem vagyok oda a matekért) nem tudom mi az hogy törtszám vagy nevező vagy valószínűségszámítás? Ezeket gondolod te tudományos beszédnek? Nyolcadik osztályos matek. Ugyan ki nem tudja? Nem én vitázok a HAARP-ról és társairól ez nem az én pályám.

    "Muta lécci a Bibliában 'atomrobbantás elenyésző hatásáról, meg a hold-föld viszonyról, hogy mi is a gravitáció, tömegvonzás, és az árapály jelenség' blablabla valamit, lehetőleg szó szerint. "

    Nagyon jól tudod hogy az én felfogásom és hitem szerint Isten teremtette a földet, az univerzumot, ő alkotta meg a fizikai, biológiai, kémiai törvényeket. Ha Ő úgy kívánná, megszűnne a tömegvonzás és felbomlana ez az életforma ami most van a földön, sőt ha akarná akkor a 2+2 az 5 lenne. Az embernek adott levelében (a Bibliában) nem boncolgatja ezeknek a miben és hogyan létét, mert nem tartotta fontosnak. Van és kész. Téged is tisztellek annyira hogy válaszoltam a hozzászólásodra, de ugyanazt mondom mint Dalai Lámának, fölösleges, meddő a vita folytatása. Hagyjuk békén egymást úgysem tudjuk meggyőzni egymást.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

Új hozzászólás Aktív témák