Új hozzászólás Aktív témák

  • F.csaba

    csendes tag

    válasz andrea.lois #9632 üzenetére

    Te csak azokat a zsidókat szereted, akik Jézus szolgái. Én meg mindent.

    Ha te az ördögfiakat is úgy szereted mint Jézus szolgáit, akkor vagy egyfajta sch-oid betegségben szenvedsz, vagy nem ismered az írást: Mert vagy ezt szereted és amazt meg útálod, vagy amazt szereted és akkor ezt veted meg! Mert senki sem szolgálhat egfyszerre két úrnak! MÉG TE SEM!

    A többire meg már nnem reagálok, strocpolitikusnak nem lehet elmondani, hogy egy jó távcsővel még a szomszédos galaktikát is látni lehet!
    Csakazértis érvelőkkel meg eszmét cserélni sem lehet, mert nyilvánvaló mondatokat nem vesznek figyelembe, másra reagálnmak, hipotéziseket éllítanak fel és azt a másikára vetítik!

    Érdemben hozzá nem szólnak, Egymondatos szentenciákkal intézik el hiányosságaikat és érzelgőre fogják ott a dolgot, ahol kifogynak a ténykatonák felsorakoztatásából!

    Meg az ilyen mondataidtól kapok felmászási ingert:

    ""Az államvezetésben a pénzvilágban, a világgazdaságban, a globalizációban., környezetszennyezésben, a profitéhhségben, a kiuszorázásban és mindenegyes kötelékükben mellyel eme gonosz világ fejedelméhez köttetnek is!"
    Ezek mind a zsidók lennének? Virágzó pusztát látok, virágzó országot, bölcseket, jó orvosokat, filozófusokat, filmszínészeket, énekeseket, kutatókat, feltalálókat stb...

    Nem is mondok én már neked semmit!
    Nézd meg a saját szemeddel! Annak higgyjél ne nekem! nagyisd ki a muholdas térképet a végső határig és nézd meg, hogy miként lesott a virágzó puszta! Hatalmas köralakú öntözéses területeket látsz a zsidó területen é kopárságot a szomszédjában, ahol ennek előtte olajfaligetek, zöldségesek voltak!

    Igen, egyik oldalon ötözéses gazdálkodás, meg még a teheneket is hüttőzuhanyozzák, ha nem hiszed, sat maguk is elismerik, sőtt büszkék á, még amaz oldalra nem is ér el az éltető víz sok esetben a polgárok szomjának oltására sem, hanem távolról hozzák neik tartálykocsikkal!

    Egyik oldalon virágzó ötözéses puszta, még a másikonn meg szomjúhozás! Ha te látni akarod a színfalak mögötti képet is, hát ne álljál meg a kirakatban, hanem nézzél be a raktárba is! Menj át legközelebb az arab részre! A NAGYFAL MÖGÉ! AZT LÁSS!

    Erről ennyit!

Új hozzászólás Aktív témák