Új hozzászólás Aktív témák

  • Noddy

    senior tag

    válasz Horka1 #9444 üzenetére

    Sajnálom, hogy ennyire félre vagy vezetve, vagy félre vezeted magadat.
    Ha szintén olvastad volna a Bibliát, akkor tudnád, hogy Isten sokféle módon kommunikált emberekkel és mégse égtek porig. Ha Isten elfedezi az ő dicsőségét akkor nem történik senkinek se baja. A Sátán majd elnyeri büntetését a megfelelő időben. És ahelyett hogy Jób történetének csodáját és tanúságát néznéd olyan dolgokba kötsz bele amiről halványlila fogalmad sincs, csak lovagolsz a szavakon.

    A kérdéseidre egy minimális utána járással bárki tudna válaszolni. Neked is csak a józan módon kellene gondolkodnod és értelmezve elolvasni a válaszainkat.
    Én azt látom hogy el se olvasod a válaszainkat csak reflexből írod hogy az butaság, mert hogy azt nem lehet elfogadni, mert... Nincs is igazi indokod, valamiért. Talán az hogy Istenről, a Bibliáról, Jézusról semmi alapvető fogalmad nincs. Amíg ezen hiányosságokat nem pótolod nem vagy egyenrangú partner a beszélgetésben, mert olyanokat kérdezel és úgy reagálsz a válaszokra, hogy a párbeszéd állandóan megszakad és a keresztényeket még mindig csak kőkori csökevényeknek látod, holott nem kellene. Attól hogy a Biblia időrendben legutolsó könyvei is 2000 évesek, nem elavult, mert Isten szava, ami ma is aktuális és tanításra alkalmas.

    Amíg nem vagy hajlandó legalább egy kicsit elgondolkodni ezeken dolgokon hanem egyből minden magyarázatot félre dobsz a viták értelmetlenek. Semmilyen alapvető ellenindokod nincs, mert a válaszaid is logikátlanok, holott te hivatkozol a logikus gondolkodásra.

    Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Új hozzászólás Aktív témák