Új hozzászólás Aktív témák

  • Dalai Láma

    őstag

    válasz tibi666 #7558 üzenetére

    Most nem tudom, mondjak-e valamit azzal kapcsolatban, hogy hívő, de nem vallásos vagy. De igazából nem tudnám most pár mondatban jól megfogni a lényeget. Hogy nem vagy vallásos, a te döntésed.

    Egy ideig én is így gondoltam. Most sem teljesen egyértelmű számomra, hogy tartozhatok úgy egy valláshoz, hogy annak nem minden részletét fogadom el? De kezdem azt hinni, hogy a válasz igen. És fontos a közösség, fontosak azok a szertartások, amiken részt veszek, egyre jobban megértem, mit miért csinál a pap a misén, minek mi az értelme. Nagyon izgalmas, és segít Istenhez közelebb kerülni. Persze ellenérvből is tudnék egy csokorral összeszedni, hogy miért ne.

    Szóval nem unszollak, a te döntésed.

    A među gorjei jelenéseket én nem tudom hová tenni. Számomra nincs értelme az egésznek. De annak sem, hogy ezt valakik kitalálták. Valahogy nem tudom sehová elhelyezni. Ha igaz, akkor mi értelme volt? De ha nem, akkor meg a valóságban mi is történt? Mert valami történt, ez biztos.

    csak sokan a vallásos, templomba járó embereket azonosítják a Jancsifélékkel, ami viszont hiba.
    Ezzel egyetértek, és tényleg hiba. Sok elvakult hívővel találkoztam már, de JJánoshoz hasonlóval még nem a katolikusok között. Pedig tény, hogy köztünk aztán mindenféle -fajta megtalálható, de én JJánoshoz hasonlóval még nem...

    ''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

Új hozzászólás Aktív témák