Új hozzászólás Aktív témák

  • Dalai Láma

    őstag

    válasz euchi #6595 üzenetére

    Mindig az ellentmondások, az agyamra mész :))
    Vedd úgy, hogy hangosan gondolkodtam. Az első bekezdésemben a mankós hasonlatot sugárhajtóműre seréltem. Az eső bekezdésben azt fejeztem ki ,hogy mindenkinek a segítségére van. A bicebócának is, és az egészségesnek is. Ha van szüksége mankóra, ha nincs, ez egy olyan mankó, ami az egészségeseket is hiperűrsebességre gyorsítja.

    A második bekezdés pedig arról szól, hogy azok, akik a bicebócaságuk miatt választják a vallást, azok nem fedik a keresztények teljes közösségét.

    A hasonlatot kitaláló emberek, és a hasonlatot alkalmazók nyilván a " bicebócákra" gondolnak, amikor ezt leírják. Ezért a mankó a hasonlat tárgya. Ha az első esetet nézzük, akkor a sportkocsi hasonlat lenne a célszerűbb. Mindenki tud járni, szuperül fut, meg minden, sőt talán a leggyorsabb. De mégis, mondjuk Budapest-Róma távot végig futni sokáig tart. Egy sportkocsival viszont mennyivel előbb oda lehet érni!
    Ez a hit.

    Örülnék neki, ha értenéd, amit írok, az ellentmondások keresése helyett. Látszólag tényleg ott az ellentmondás, most viszont remélem sikerült helyre tennem a dolgokat. :))

    ''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

Új hozzászólás Aktív témák