Új hozzászólás Aktív témák

  • dabadab

    titán

    válasz kymco #6412 üzenetére

    "nem a korrekt és kérlelhetetlen tényeken alapuló tudomány ütközik össze a buta és a középkornál leragadt vallásossággal, hanem két elmélet"

    Valamit nagyon felreerthettel. A kreacionizmus az maga a buta, kozepkornal leragadt vallasossag (es ezt az osszehasonlitast tulajdonkeppen sok szempont a kozepkori vallasossag kerhetne ki maganak) az evolucio pedig a kerlelhetetlen, tenyeken alapulo tudomany szep peldaja. Most komolyan, mifele bizonyitekot lattal eddig a kreacionizmus mellett? Miota teljesiti a kreacionizmus a tudomanyos elmeletekkel kapcsolatos elvarasok kozul akar a legminimalisabbakat?...
    Eppen ez a legelkeseritobb az egeszben, hogy a kreacionizmus nem tudomanyos elmelet, meghozza baromi feltunoen nem az, ennek ellenere a nep elsopro reszenek ez fel se tunik.

    "Amit bizonyíték támaszt alá, szerintem már arról eldönthető, hogy igaz-e vagy sem..."

    Dehogy. Ott vannak Newton szep elmeletei: rengeteg bizonyitek tamasztotta ala, aztan a hulyehaju megis kihozta, hogy nem igazak (es ez csak azert nem tunt fel, mert Newton modellje az altalunk vizsgalt esetekben azert baromi pontos volt, a hibaja elenyeszo a meresi hibahatarokhoz kepest).

    [ Szerkesztve ]

    DRM is theft

Új hozzászólás Aktív témák