Új hozzászólás Aktív témák

  • tlac

    nagyúr

    válasz Vektor_75 #674 üzenetére

    Szóval ha van olyan főétel ami tartalmaz annyi zsírt ami elegendő lenne, akkor azt választom (ez a legritkább eset)
    Csésze húsos leves minél zsírosabb, de akár krémleves is jó lehet, plusz valami natúr hús(általában csirkemell).

    szerintem nem a zsírtatalommal lesz itt alapvetően a gond, hanem a szénhidráttal
    legtöbb helyen, amiket adnak a menüben, azokból ha nem eszem meg a köretet (ami többnyire krumpli vagy rizs valamilyen formában, esetleg főtt tészta), akkor kb. az adag fele ott maradna

    a krémlevessel vigyázz, mert azt általában liszttel szokták sűríteni

    A bő zsírba sütött (relatív hogy kinek mi a sok) rántottát próbáltad már vagy csak úgy gondolod hogy nem menne?

    igen, sokszor ettem régen házi kolbászos rántottát, persze kenyérrel (régi kolis idők :) )

    Ketos módon ugyanezt most paprika/paradicsom (végső esetben uborkával) és sajttal eszem. Hasfájás nélkül.

    jól értem, hogy ugyanazt a zsíros rántottát kenyér nélkül most hasfájás nélkül megúszod?

    Azt írod hogy szénhidrát alapú alapból az étrendetek, nos korábban az enyém is az volt.

    itt kicsit félreérthetően fogalmaztam, nem kifejezetten magamra gondoltam, hanem úgy kb. a társadalomra

    Többször is szerepelt már itt, hogy akkor válaszd ezt az étrendet ha alapvetően komfortos az neked amit ezzel vállalni készülsz.

    én úgy gondolkozok, hogy mielőtt még ráugranék erre a szigorú értrendere, már előtte lehet próbálgatni a ketós kajákat

    pl. tegnap estére csak tojást meg csirkecombot ettem a bőrével együtt és utána zöldséget :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák