Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz Occon adom #15300 üzenetére
Nincs kinai android 128/8gb sincs, 256/8 olyan van, meg 128/6 Teljes google támogatással. Ha tetszik vedd meg, hogy érdemes-e, ezt neked kell eldönteni
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Occon adom
aktív tag
válasz Occon adom #15303 üzenetére
[link]
HUAWEI Kirin 980 Octa-core Processor
Dual NPUs(Neural-network Processing Unit)6 GB RAM + 128 GB ROM
8 GB RAM + 128/256/512 GB ROM -
szemesi69
addikt
Ezek a boltok nem hivatalos viszonteladók, garancia csak bolti lesz. Hivatalosan nàlunk 128/6 és 256/8 volt hivatalosan gyártói garanciával forgalmazva. P30 pro google támogatott és marad is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Occon adom
aktív tag
válasz szemesi69 #15305 üzenetére
A Huawei az európában forgalmazott termékekre 2 év garanciát válal, ha az áfa meg van fizetve, és arról van számla, azaz ha a Huaweinél regisztrálom a telót, a 2 évet megadja automatikusan. Csak az eredeti googlés teló legyen. Az előző pro 10-m is osztrák licensz volt simán megadta a garit.
-
Macika66
őstag
-
Macika66
őstag
válasz Occon adom #15306 üzenetére
Várj már kicsit!!!
Erősen keversz.
MINDEN, az EU-ban forgalomba hozott Huawei mobiltelefonra 2 év gyári garancia van, HA(!) rendelkezel a hivatalos ÁFA-s számlával.
Magyarul, ha a készülék pl. osztrák piacra lett szánva, Te Magad vetted Bécsben, és rendelkezel az eladás helyének ÁFA-s számlájával, akkor itthon is érvényes rá a garancia, ingyen javítják is, mintha itthon vetted volna. Ez már a Nokiák idején is így volt, úgy 15 éve...
A gond ezeknél a boltoknál, hogy VALAMI úton-módon nem hivatalos számlával veszik meg és hozzák be az országba. Mert akkor drágább lenne, mint ahogy itthon árusítják.
Tehát ők Neked NEM adják oda az eredeti számlát. Ergo semmilyen garanciád nincs itthon rá, csak náluk érvényes, ún. bolti gari. -
kp78
addikt
válasz Macika66 #15308 üzenetére
Mate 10 Pro-t osztrák MM-ban vettem anno, és sajnos nem egészen ezt a választ kaptam a Huawei itthoni ügyfélszolgálatától, pedig ott rendes számlát kaptam, semmi ÁFA trükk.
A Mate 10 pro-t végül nem kellett idehaza szervizbe küldeni, de írásos megkeresésre a válaszuk nemleges volt egy esetleges szerviz esetén.
Neki is hasonló választ adtak >> [link]
Korábban LG G4-et is Au-ban vettem, azt minden további nélkül javították idehaza.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :)
-
Macika66
őstag
Amennyiben rendelkezel a kinti vásárlást igazoló hivatalos számlával (még csak az sem kell, hogy a saját nevedre szóljon, csak eredeti legyen), akkor világgaranciás készülékeknél ez bevett eljárás.
A Tokioban vett saját iPad, saját SEIKO óra, a HongKongban vásárolt Minolta DSLR gép, a Shanghaiban általam vásárolt Global verziós Watch GT2, MIND rendelkezik itthoni hivatalos garanciával.
A bizonyítéknak felhozott fórumbejegyzés nálam nem felelt meg a szavahihetőség vizsgálatának
2004 óta kezelek egy közel 450 fős flottát, a szolgáltató kétévente ad ajándékba egy csúcskészüléket a munkám megköszönéseként. Tehát nem 1-2 éve.
MINDEN egyes ajándéktelefonról VAN hivatalos számlám (más kérdés, hogy garanciajegyem is). -
kp78
addikt
válasz Macika66 #15310 üzenetére
Elhiszem és nem vonom kétségbe amit írsz, sőt én is úgy gondolom, hogy a global garis ügyintézésnek így kell(ene) lennie.
A magam levelezéséről sajnos nem tudok mit mutatni, de tény, hogy elutasító választ kaptam a Huawei M.o. üfsz-tól, hogy osztrák MediaMarkt-os vásárlású telefonomat küldhetem-e hozzájuk. A fórumtárs írását azért linkeltem, mert hirtelen csak azt találtam meg. Mint írtam, nem jutottam oda, h gariztatni kelljen, lehet hogy ha arra kerül a sor, akkor mégis foglalkoztak volna vele, de ezt már nem tudom meg.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :)
-
macy
addikt
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
Csak mosolygok ezeken a híreken, hogy meg tudnak lepődni emberek, mint a szűzlány mikor először lát f.szt
Amikor a Huawei promózta a HarmonyOS-t, és a bazinagy rózsaszín lufik közül előbújt egy ilyen kis sidenote, hogy "jaésfuttatnifogjaazandroidappokatis", ott abban a pontban akinek nem esett le, hogy ez egy Android fork lesz, az valamelyik másik bolygóról jött"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Nem kaptam még választ, a januári kérdésemre. Hátha most...
Hogy lehet a telóra már korábban digitalizált bankkártyák közül kiválasztani az én számomra fontosabbat és azt alapértelmezettként beállítani ill megváltoztatni a mostani alapértelmezettet?
Thx -
őstag
válasz Occon adom #15300 üzenetére
A P30 sorozat az utolsó amin van gugli, a többin már nincs. Nekem nincs semmi gondom a 10-el, talán még a 11-t is megkapja?.
-
bontabela73
aktív tag
válasz vlesi69 #15315 üzenetére
A hírek szerint az EMUI 11 után következő firmware EMUI 12???) HarmonyOS alapú lesz. A HarmonyOS-ről a napokban cikkeztek több helyen, [link] [link] mert sokan most jöttek rá, hogy az ún. sajár OS nem más, mint egy Android fork, vagyis egyedi ROM, amelynek végül is az alapja Android.
A P30 Pro szerepel ugyan a HarmonyOS-kompatibilis készülékek listáján, de semmilyen információ nincs arról, hogy a telefon meg is kapja-e majd ezt a frissítést.
Nekem úgy tetszik a telefon, ahogy van. Kíváncsi vagyok az EMUI 11-re. A google-szolgáltatásokat nem igazán kedvelem, igyekszem minél kevesebbet használni ezekből, de nem zavarnak. Van tárhely bőven és nagyon kiváló google-alternatívák vannak.
Da pacem, Domine!
-
eszakas
senior tag
Hát ha android alapú lesz a HarmonyOS akkor az lesz. A linux is rengeteg mindenen fut és rengeteg formációban. Ha nem sz*ja össze magát a rendszer az erőlködéstől futtatás közben mint s SAMSUNG telókon akkor mindegy hogy mi az alap.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
K Norbi
addikt
válasz nolan42 #15320 üzenetére
Én e szerint csináltam. [link]
De már nem kell G pay app se hogy menjen.
Google fiókszolgáltatások alá beteszi magát. És megy.Itthon ezekkel működik.
Transferwise
Revolut
Curve e mögé berakhatod bármelyik hazai bankkártyádat és megy G pay el.
Monose
Vivid money.De már van róla szó hogy a Cib, Magyar Nemzeti Bank, meg pár.
Tervezik a G pay bevezetést.
És akkor hivatalosan is letölthető lesz itthon a G pay app.[ Szerkesztve ]
-
StanDoFF
tag
válasz basaja #15282 üzenetére
Érdekes. Amikor néztem róla tesztet, sehol nem említették, hogy van rajta C típusú lehetőség is. Mindenhol csak azon panaszkodtak, hogy mennyire rossz a hozzá adott DC töltő, mert az fix és nincs plusz lehetőség.
Én anno vettem Supercharge dugaszt (a szürkét, AP38), viszont az én autóm szivargyújtója sokkal mélyebb, mint a töltő, így nem éri el az alján a pozitívat. Addig addig erőltettem, míg bele nem szorult, és mivel megsérült a külseje, így nem tudtam vissza vinni. Ettől függetlenül működik, csak nem az én autómba való. Valószínűleg nekem a fekete lenne jó, annak hosszabb a szára (CP37). -
anonymus89
addikt
Sziasztok, érdeklődni szeretnék kinek mi a tapsztalata üzemidővel kapcsolatban dual sim + okosóra használata mellett?
Olvastam, hogy 1 nap alatt szinte lemeríthetetlen inkább 2 napot írnak itt többen is.
P20 pro-m volt előtte az egy garanciális ráncfelvarrás után sem bírt 1,5 napnál többet.
Viszont hiányolom az értesítő ledet mikor már nincs összekötve az órával.
Most jelen állás szerint majdnem 2 napnál járok de alig nyomkodtam.
Nálam elsősorban az üzemidő a lényeg, hogy ne kelljen naponta tölteni így AOD-ot sem tervezem, hogy használni fogom.
Töltésélnél (csak is qi töltés) mire érdemes figyelni? (mehet 100%-ig minden töltésnél vagy elég csak 90%-ig amikor már nullázza a battery statisztikát)
SW: emui 10.1.0 (p20 pro-n 9.1-gyel volt a legjobb úgy tudom)
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
F-ECT$
titán
válasz anonymus89 #15326 üzenetére
Én mindent "szart" bekapcsolva tartok (2 sim van, okosóra nincs), mert úgyis töltöm minden este. Így kb 1%-ot fogyaszt óránként, tehát minimális nyomkodással 2-3 nap van benne, de mivel nyomkodom is, így lefekvés előtt már csak 20-30% szokott benne lenni 5-6 óra SOT-tal.
Dive ever, work never.
-
anonymus89
addikt
válasz F-ECT$ #15327 üzenetére
Mostanában sokat telefonálok kíváncsi leszek így mennyit fog bírni.
Mivel töltöd? (veztékes vagy vezetéknélküli megoldás)
Az azért nem rossz, hogy nap végére annyira le tudod meríteni.Ha és amennyiben úgy döntök cseréltetnék akku-t benne akkor ugrik az IP68 ugye?
Itt is kijelzővel együtt cserélhetik? (félek a csere után valami gubanc lesz akár a beszédhangszóró továbbra is 100%-os műkdösé miatt)
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
F-ECT$
titán
válasz anonymus89 #15328 üzenetére
A telefonálás majdnem annyit eszik, mint a kijelző: óránként ~10%.
Rádugom a vezetékre, és egész este rajta van, szupert töltés bekapcsolva - én a leszarom típus vagyok, így is csak olyan 1%-ot degradálódik csak az aksi 1 hónap alatt.
Kb 2.5 - 3 éves korában, amikor már nem bírna ki egy napot, meg már a sebessége sem lesz megfelelő, meg a frissítések se jönnek meg lesz már olyan fényképező az újakban, amik láthatóan elverik ezt, akkor meg úgyis veszek valami újat.
Akku cserénél nem cserélnek kijelzőt és ha hivatalos szervizben csináltatod, akkor talán az IP68 is marad.
Dive ever, work never.
-
dbius
veterán
Én azt tudnám díjazni, ha végre valahára ráeszmélne a Huawei, hogy meg kéne engedni - ismét - a bootloader nyitást és a rootolást. Új dimenziókat nyitna a készülékeinek és azt gondolom, hogy a felhasználói tábor jelentős része örülne neki. Másrészt megindulhatnának a romolók is
Nekem ez a legnagyobb bajom a készülékkel. Egy hét volt, mire rootolás nélkül minden vackot, amit használok rá tudtam kalapálni kb. azokkal a beállításokkal, amikkel másik telefonon használtam és már most fáj a fejem, ha belegondolok abba, hogy rootolás nélkül bizony ugyanennyi idő lesz megint, mikor erről a készülékről lépek tovább. A hátam közepére nem kívánom, nem beszélve esetleges időközi mentésekről, ami jelenleg lehetetlen root nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
njnl
aktív tag
Lezárult a hátlaptöréses mizériám ( [link]).
Küldtem nekik egy panaszos levelet amiben kifejtettem nemtetszésem a gazdaságtalan javítással kapcsolatban és pontos számadatokkal alátámasztottam a (vélt) javítási költségek összegét. Másnap hívott egy kedves hölgy, aki közölte velem, hogy így mégis megcsináltatja a telefonom a biztosító.
Tegnap vissza is érkezett a készülék a hivatalos szervíztől. Kaptam egy vadi új P30Pro-t az én 6/128-asom helyett egy 8/128-ast.
Mondjuk semmilyen garancialevél, számla stb nem jött hozzá, de ezek után nem is tudom, hogy feszegessek e hasonló témát.A sztori lényege az, hogy ha igazságtalanságot éreztek érdemes utánajárni.
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
kapasz
tag
Szervizbe küldés előtt milyen programmal lehet a legpontosabban lementeni róla a programokat és beállításokat? Rengeteg idő az újrakonfigurálás, ha lenullázzák.
-
F-ECT$
titán
válasz anonymus89 #15335 üzenetére
Hát talán picit sok, nekem olyan óránként 0.5% rémlik, ha nyugalomban van a telefon. De ha gyenge a térerő, akkor lehet több is.
Dive ever, work never.
-
darkmann
őstag
válasz anonymus89 #15326 üzenetére
AOD-t nyugodtan használhatod, alig fogyaszt.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
StanDoFF
tag
válasz basaja #15325 üzenetére
Nah tegnap vettem egy ilyen töltőt, és egy kis anomália után fényévekkel gyorsabban tölti a gyárilag hozzá adott DC töltővel.
Anomália: Benne volt ugyebár a régi töltőhöz használt fém gyűrű, és amikor betettem az új töltőbe, akkor felvillant a super vezetéknélküli töltés, majd ezután le is állt. Többszöri próbálkozásra is ez volt a jelenség, majd felcsaptam a kezelési kézikönyvét, amiben azt írta, hogy ha villog a kis led, akkor valamiért nem tud tölteni, pl rosszul lett betéve a telefon, és túl messze van. Mivel szépen felfeküdt a telefon, így egyből beugrott, hogy mivan, ha kiveszem a gyűrűt? Eltávolítás után már tökéletesen ment a töltés.
A szívargyújtóra is rákérdeztem az eladónál az Extreme digitalban, és azt válaszolta, hogy rendeljem le interneten keresztül, és ha nem jó ez sem az autómba (2011-es Mazda 6), akkor el tudok állni a vásárlástól, míg ha ott egyből megveszem, akkor be kell nyelnem a költséget. Megköszöntem neki a tanácsot, és jeleztem neki, hogy mivel az előző is beleszorult, és megsérült (összekarcolódott) a háza, így kétlem, hogy arra van elállási jogom. -
Occon adom
aktív tag
Üdv!
Nekem a teló alapban Android 10-l jött. 8/128Gb.
Kérdésem, nekem hiányzik és nem találom az alsó sorba a négyzet kör és nyil " gombokat", nem láthatom milyen program fut a háttérben amit kikapcsolnék, mint eddig a mate 10-n.
Dual alkalmazást lehet használni vele?[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Occon adom #15342 üzenetére
A beállításoktól függ, mit látsz. A beállítások/rendszer és frissítések/rendszernavigáció alatt megtalálod.
Dual alkalmazást lehet használni vele?
Ikeralkalmazásként fut, ha egyről beszélünk(két fiókkal bejelentkezve lenni egyidejűleg). Nálem ez Whatsappot és Messngert takar, gondolom, aminél ez engedélyezve van, az megjelenik a listában.[ Szerkesztve ]
-
topi66
aktív tag
Üdv mindenkinek. A kérdésem az,hogy ezt a készüléket vegyem,vagy a Xiaomi MI10T Pro-t?
-
Occon adom
aktív tag
válasz Sztyepadzso #15343 üzenetére
Nálam azt irja az alkalmazásoknál az ikeralkalmazás ), hogy "nincs engedélyezve" , hogy-hogy?
Nézegettem a telóban a dolgokat de a programot, illetve semmit sem találok.[ Szerkesztve ]
-
Occon adom
aktív tag
válasz Occon adom #15346 üzenetére
Másodlagos kijelző szimulálása van, alól és felől ad egy-egy ablakot.
Képernyő felezést se találom.[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Occon adom #15346 üzenetére
Van olyan alkalmazásod, ami ezt támogatná? Peldául a fent említett kettő ilyen.
Raböksz, h ikeralkalmazás, akkor alatta kell legyen egy lista az appokkal, amik ezt egyáltalán támogatják. Ott pedig be kell kapcsolni apponként. Ekkor lesz egy új app-ikon, ahol épp kifér, amin egy kék plecsni lesz, hogy az nem az első ilyen alkalmazas, hanem a második, amit létrehoztál. -
Sztyepadzso
őstag
válasz Occon adom #15347 üzenetére
A képernyőfelezés sajnos megszűnt, nem emlékszem, vagy 10.0-val vagy 10.1-el. Gesztusvezérlésnél ha oldalról behúzod az ujjadat, akkor megnyithatsz appokat egy elore deklarált liatából.
Szar, én se szeretem, jobban tetszett a felezés. De ez van. Vagy visszaállsz 9-re(vagy 10.0-ra, nem tudom), vagy gesztusvezérléssel megszokod-én sajnos nem tudom, hogy hogyan lehet normál navigációs sávval előhozni a dolgot.
Gesztusvezérléssel egyébként a ujjadat közepén kersztbe el kell húzni, az a felezés(nem a begyét, hanem az ujj"könyökedet..) .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest