Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
balintka
addikt
válasz t72killer #14853 üzenetére
Ezt senki sem tudja előre, benne van sajnos. Jövő év elején kijön a 11 rá, 1 évig utána még biztos lesznek frissítések rá. Közben változhatnak a Google-lel is a feltételek az új kormány hivatalba lépése után, senki nem tudja, mi lesz még.
Jó lenne, ha a Huawei követ(het)né a Samsung-ot a 3 főverziós ciklussal, de persze ez nem csak a cégen múlik.
-
K Norbi
addikt
Ma leejtettem a játékboltba a telefont a csempére.
Vágódott olyat.. Azt hittem 3 darabba lesz
Kabát zsebemből durrGyári tok megvédte! Csak néztem semmi baja nem lett.
Kiszedtem belőle itthon. Átnéztem semmi.De a tokon látszódik be van nyomódva.
Brutális jó! És nekem 1 karc nincs a hátlapon.
Faszául zár. Nem jut be por.
+ ilyen hasított bőr a bele.Szóval csempét bírja ebbe a tokba [link]
"Hitelesítve"És ez faszául a kijelzőre hajlik.
Meg jó kiálló pereme van.#14834) Kobe Szar a tokod.... bejut a por, és fosnak barmolja.
Ilyenbe rakd be [link]Nekem 8 hónapja semmi nincs a hátlapon.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz kapasz #14703 üzenetére
Most vagyok túl egy hobbi karácsonyi hátteres családi fotózáson.
Ahol sajnos az idő szűke miatt két reflektor volt csak megvilágításnak direkt fénnyel nem softboxok.
Manuálisan fotóztam de fókuszálni nem fókuszáltam kézzel.
Volt persze fókusztévesztéses kép meg olyan kép ahol nem oda fókuszált ahova kellett volna.De így is elégedett vagyok.
Mate 10 pro-ról jöttem.
Beltérben kevesebb fénynél simán veri a Mate 30 pro.Érdekes módon manuál módban jobb minőséget nem nagyon véltem felfedezni a képeken de tökéletes.
[link]
Erre a linkre dobtam fel kép mappát és pár fotót csak úgy én a kettő közt minőségben nagy különbséget nem vettem észre.Nektek mi a véleményetek?
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
pontyos
senior tag
Srácok, erre valaki?
[link]
Köszönöm ! -
njnl
aktív tag
Én vagyok lemaradva, hogy most jött meg a 0.181 biztonsági frissítés?
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
KorLaci
tag
Üdv Mindenkinek !
Vettem a P30Pro-ra ablakos, intelligens tokot. Még szoknom kell a szilikon tok után. Nem biztos, hogy megmarad, mert vannak vele gondjaim. Szokatlan a flip, nehezen, vagy inkább, nem tudom használni egy kézzel a telefont. De ez a kisebbik gondom. A nagyobbik gondom az, hogyha becsukom a tokot, lezáródik a telefon, a kijelző átvált, egy pár másodpercig világít, majd kialszik. Tök fekete lesz a telefon. Ez pedig necces, mert sötétben tök egyszerű volt megtalálni a telefont, és csak rápillantottam, és láttam az órát, hogy van-e üzenetem, stb. De így semmi, mert teljesen kialszik a kijelző.
Meg lehet ezt valahogy csinálni, hogy állandóan világítson az óra ?Köszönöm a segítséget, és Boldog Karácsonyt Mindenkinek !
-
kp78
addikt
válasz KorLaci #14867 üzenetére
A smart view tokok használatánál, ha becsukod a tokot, akkor nincs AOD.
Egy ideig még világít és kikapcsol. Ez ilyen.
Ne csukd be, ha az ágy mellé teszed, és akkor van AOD és megtalálod.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :)
-
KorLaci
tag
Lassan kezdem bánni, hogy ilyet vettem. A Nillkin szilikon tok viszont besárgult, pedig tetszett a kék hátlap. Úgy látszik nincs tökéletes megoldás.
-
Bennyboy
őstag
Én is úgy vagyok ezzel a telefonnal mint sokan mások a topicban, h egyszerűen nem kell jobb. Igazából még ezt sem használom ki. Kicsit úgy érzem, h túl jóra sikerült már ha van ilyen. Azon is mindig röhögök, h mennyire szép amikor kiveszem a tokból és megtiszítom. Most úgy érzem, h 2-3 évet simán használnám még ha jön rá frissítés és az akku is bírja. Jó vétel volt ez forumtársak
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
bontabela73
aktív tag
válasz balintka #14879 üzenetére
Úgy tűnik, hogy HA lesz még nagyobb frissítés az EMUI 11 urán, az NEM Android 11 lesz. A Huawei az ismert körülmények miatt (kereskedelmi tilalom) lecseréli az Androidot HarmonyOS-re, vagyis Android + EMUI helyett HarmonyOS + EMUI lesz. A P30 Pro szerepel a kompatibilis eszközök listáján. [link]
Da pacem, Domine!
-
szemesi69
addikt
válasz bontabela73 #14884 üzenetére
Akkor viszem vissza és kérem az árát, én android rendszerrel vettem, maradjon is az. Nem érdekel a problémàjuk
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Sumptuous
senior tag
válasz bontabela73 #14884 üzenetére
"A P30 Pro szerepel a kompatibilis eszközök listáján. [link]"
Nem hiányzik egy "nem" szócska az állításból? Én a linkeden nem látom a P30 (pro) megemlítését. -
bontabela73
aktív tag
válasz szemesi69 #14885 üzenetére
Nem volt és nincs szándékom senkit elriasztani vagy lebeszélni erről a nagyon jól összerakott készülékről, illetve a márkáról. Én viszont nagyon kíváncsi vagyok az új OS-re.. Azt is olvastam, hogy androidos alkalmazásokat is lehet majd telepíteni és futtatni a HarmonyOS alatt, illetve azért is várom, mert végre nem lesz gugli. Egyre jobban utálom a guglis appokat, igyekszem minél kevesebbet használni.
Da pacem, Domine!
-
szemesi69
addikt
válasz bontabela73 #14888 üzenetére
Nekem nem kell másik rendszer, nem azért fizettem a telefonért ennyit. Ha gugli mentesség lenne a lényeg vehettem volna már most is p40 sorozatból, a többit nem sorolnám. Ha rá akarnak kényszeríteni más renszerre viszem vissza oda ahol vettem és kérem vissza az árát, vagy kártérítési per ha nem hajlandók rá. Szerintem nem leszek egyedül ebben a témában.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Peace
nagyúr
Megoldottam.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Megkérdeztem P40 pro tulajt bekerült valami értelmes is az Emui 11 be?
Pl külön értesítési hang.
Ne csengetés hangerőtől függjön.Hát persze hogy nem.
-
kp78
addikt
válasz K Norbi #14893 üzenetére
Nem igazán veszik figyelembe a felhasználói visszajelzéseket / igényeket.
Én a rezgés erősségének állítását is hiányolom.
Mióta "hüvelyem" van, rengeteg a nem fogadott hivasom.
A hangerőt csak azért nem állítom az egekbe, h utcán is halljam, mert irodai környezetben meg zavar(na).„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :)
-
pontyos
senior tag
Helló! Hogy a fenébe lehetséges, hogy a fiam 20 ason nem kapja meg a sima sms -t csak wifin? Már minden beállításon végig mentünk ötször
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...