Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz knox83 #14700 üzenetére
Nekem a P20pro előtt Samsungok voltak, lekerekített képernyővel. Imádtam, mégis P20Pro- ra váltottam. Lassan megszoktam a lapos képernyőt, de nagyon nagy örömmel konstatáltam mikor megtudtam, hogy a P30pro már lekerekített.
Bevallom, nálam ez is egy döntő tényező volt a P20p -> P30p váltáskor...If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
interfész
tag
sziasztok
Sima p20 ról vátok, p30 pro ra. lenne pár kérdésem...
P20 nál 8.1 en kellet maradni mert az volt a legjobb választás , itt melyik androiddal érdemes használni?
ha lementem hisuite al a p20 érdemes visszatölteni (elég sok dologom van beállítva) vagy mindenképp 0 ról telepítgessem végig?
elsőre ennyi.
köszönöm előre is.
Minden ami számítástechnika, PC-k építése, szerelése, diagnosztizálása, alkatrész beszerzések, hálózat, stb. Érdeklődni lehet: 06-20-212-0898 A termékeket itt lehet átvenni: 1039 Árpád utca 64, H-P 9-16
-
Ernesst
aktív tag
Azt érdemes azért mérlegelni, hogy az S20 széria még 3 évig garantáltan támogatott a gyártó által: főverzió váltások, biztonsági frissítések (a P30 Pro 2019 tavaszán jelent meg, hamarosan 2 éves modell lesz). Ott a hardver is erősebb, 5G is van, a Dex funkció is fejlettebb. Ezzel együtt sok hozzászólást olvasni a saját topikjában az akkumulátor karcsú teljesítményéről. Kamerában szerintem fotók terén a P30 Pro jobb (nekem jobban tetszettek a tesztek eredményei, de ugye S20-am nem volt), viszont szintén a tesztek alapján videózásban a Samsung nyer.
Összességében nekem a P30 Pro jobban tetszett a kamerák, az akkumulátor, és a DC dimming miatt (utóbbi nincs az S20-akban, nekem ez is fontos szempont volt). Pedig sokat gondolkodtam az S20, S20 Pluson is. Nálam is P20 Pro volt az előd (előtte pedig P10 ). -
Szvicsek
újonc
Üdv! Van egy minialkalmazás ahol wifit, auto szinkr. stb lehet ki be kapcsolni. Csináltam egy hard resetet és eltűnt. Ez normális vagy tudtok ebben segíteni nekem? Köszönöm!
-
bontabela73
aktív tag
válasz Szvicsek #14706 üzenetére
Helló!
Ez a widget valószínűleg már nem került be az újabb EMUI-ba. EMUI 9.1 és korábbi esetében ott van. Nekem is hiányzik egy kicsit a widget. Csak az auto-sync kapcsolóhoz töltöttem le egy alkalmazást. Ez az alkalmazás beteszi az auto-sync kapcsolót a gyors menübe (amelyiket felülről lehet lehúzni.)
Esetleg meg lehet nézni ezt.
Da pacem, Domine!
-
Szvicsek
újonc
Köszönöm! Azt hittem valamit én rontottam el. Akkor biztos másoknak sincs.
-
Lacee04
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy megéri frissíteni a telefont Android 10 és EMUI 10-re?
Enyém még mindig 9en fut, tökéletes minden, gyorsaság, akkumulátor, ujjlenyomat olvasó és a emui 9 design is tetszik. Viszont gondolkodom hogy frissítsem-e 10-re, azért az csak letisztultabb valamivel. Az alkalmazásokat is ritkán frissítem, mert általában csak elrontani szokták őket, meg nagyob hardverigényűvé teszik őket, aminek persze semmi értelme legalábbis felhasználói szempontból, amúgy nyílván érthető mi a céljuk.
Szóval van olyan dolog ami miatt igazán megéri frssíteni? Köszi a tapasztalatokat előre is! Üdv. -
tirszin
senior tag
válasz Lacee04 #14709 üzenetére
+1 osztom a véleményed. Érdemi, használható fejlesztés nagyon ritkán történik. Sokkal inkább magasabb energiafogyasztás, nagyobb hardverigény, ahogy írtad is. Ezért én is annak vagyok a híve, ha jól működik minden, nem hiányolsz plusz funkciókat, nem szabad frissíteni!
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Valaki aki használ Messenger lite-ot, ránézne, hogy működik-e neki?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
knox83
senior tag
válasz Ferenczi Áko #14718 üzenetére
A sima is szar meg az insta. Össze vissza jönnek az üzenetek.
-
kp78
addikt
válasz Ferenczi Áko #14720 üzenetére
Akadozik a technika >> [link]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :)
-
őstag
válasz knox83 #14719 üzenetére
Ezért nem használok ilyen social nyavajákat Google is már az adataim akarja a gmailben ahhoz, hogy kategorizálhassam a leveleim... Botrány... Az lesz, hogy írok magamnak egy oprendszert, aztán nem kell google sem, de Harmony sem
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
kp78
addikt
-
őstag
Igen, én sem értettem... Nemet mondtam, de igazából tök mindegy... Minden aktív user egy adathalmaz nekik szerintem és rengeteg platformon keresztül tudnak gyűjteni adatokat.
Régebben a GDPR előtt a hasonló dolgokat szó nélkül meglépték gondolom..."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
bontabela73
aktív tag
Da pacem, Domine!
-
őstag
válasz bontabela73 #14726 üzenetére
Az jó... Mit használsz helyette? Kamut? Elvileg nem enged tovább az elején amikor első alkalommal bekapcsolod, vagy reseteled, de lehet rosszul tudom... Azért elég széles a palettája a google-nek, szóval vannak hasznos dolgai, de az adatvédelmi irányelvek, azok azért ilyen bicskanyitogatós feelinget kelt helyenként...
-
balintka
addikt
Sziasztok, be lehet valahogy állítani, hogy pl. játékok alatt ha be akarom hozni a navigációs sávot (a vissza gomb miatt), akkor ne 3x kell elhúzni a kijelző szélét, hanem elsőre bejöjjön mint Samsung-on?
-
őstag
válasz bontabela73 #14733 üzenetére
Ezt nem is tudtam... Átgondolandó minden esetre... Köszi
-
bontabela73
aktív tag
válasz K Norbi #14728 üzenetére
Helló!
Kb. szeptember óta azt tapasztalom, hogy nem frissül a Google Play szolgáltatások automatikusam. Mindig rá kellett nyomni az alkalmazás információra (épp lemaradt a képernyőképről, legalul van) és a Play Áruházban manuálisan kellett frissítenem.Érdekes, hogy más Huawei/Honor telefonoknál, ahol korábbi EMUI-verziók futnak, nincs ilyen probléma.
Da pacem, Domine!
-
bontabela73
aktív tag
Da pacem, Domine!
-
koxmatyi
tag
válasz Sztyepadzso #14740 üzenetére
Ez azért érdekes mert én egész éjjel töltön hagyom és mégis kb fél óra alatt 100%-on van úgy,hogy kikapcsolom a telót (kb 50% on szokott lenni töltöre tevésnél) napközben meg sosem töltöm
-
K Norbi
addikt
válasz bontabela73 #14735 üzenetére
Köszönöm
-
kp78
addikt
Opera böngészőben a Facebook (m.facebook.com) mutatja nektek az üzeneteket?
Pár napja volt az a Messenger hiba, azóta nem mutatja.
Bár volt Opera frissítés is így lehet, h az kavar(t) be.
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :)
-
kp78
addikt
válasz Ferenczi Áko #14745 üzenetére
Köszönöm, h megnézted.
Van messenger én is, csak néha Opera alól nézem a fb-ot, és feltűnt, h nem nyitja az üzeneteket.
De ezek szerint nem Opera hiba.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :)
-
klimokrisz
tag
Segítség kérés:
Anyukámnak akarok venni telefont karácsonyra. A 14 éves telefonját akarom lecserélni. Neki olyan 70 - 85 közt akarok valami Huawei-t venni. Sajnos sokszor elejti a telefont mert pl. vizes a keze, vagy lisztes, stb.. és kicsúszik a kezéből…
Melyik telefon, ami bírja jobban az elejtést vagy a nedves kézzel való képernyő simogatást.
Vagy inkább más márkájú telefont vegyek?
Csak azért ragaszkodnák ehhez a márkához mert nekem Huawei P30 Pro Dual SIM 256GB 8GB RAM (Aurora Blue) telefonom van és megvagyok vele elégedve.„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
Dzsekó
addikt
válasz klimokrisz #14747 üzenetére
Akkor inkább strapa telefont javasolnék. Egyrészt bírja az ütést, esetleg még vízálló is. Jobb a fogása, ami miatt kevesebbszer fogja leejteni a telefont Anyukád.
Ezek a mai üveg telefonok még tokkal együtt is könnyen kiesnek az ember kezéből.
Itt ha végigtekered az oldalt, akkor nagyon sokféle strapa telefont találsz.
Cat, Evolveo, Ulephone vehetőek.[ Szerkesztve ]
-
Tesztelo.hu
senior tag
Tudtok olyan appot, amivel beállított időpontban (éjszakára) lejjebb tudom venni a csengő/értesítés hangerejét, majd reggel vissza. Próbáltam az Automate It-et, letöltöttem hozzá a megfelelő scriptet, de nem csinált semmit sem. Nektek működik? (Nem is értem, hogy alapból miért nincs ilyen funkció, miért csak olyan éjszakai mód van, ami teljesen némít.)
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Android 11 mi megkapjuk szerintetek?
Vagy csak Emui 11 lesz? Android 10 alapon
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest