Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
Most dobta fel.
10.1.0.161 (C431E23R2P5)
Szeptemberi biztonsági javítás.Másnak is jött?
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
No tegnap már a BKK info sem indult el, illetve elindult, majd épp úgy mint a gugli térkép csak egy pontot mutatott, az utcákat egyebeket nem...gondoltam csinálok egy teljes darálást, de míg ezen gondolkodtam, megnéztem minden engedélyt tanusítványt, egyebet, de sehol semmi...majd kiiktattam valami HMS core location javított pontosságot (én be nem pipáltam soha) és minden működik újra azóta...fogalmam sincs mi ez, de nem jó nekem az biztos
Azt pedig hogy a gmail-es és az outlook-os üzeneteimet ne keverje össze értesítéseknél sajnos továbbra sem tudom megoldani....
-
Tetovaltembe
újonc
válasz bontabela73 #14165 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ! Csak egy bizonyos időszak van beállítva (7:00-23:00).
Fényerőm kb. félig van felnyomva, mindig látni rajta az óra számlapját illetve az értesítéseket.
Azt tippelem, hogy valami probléma az üvegfóliámmal lehet, mert mielött felhelyezték semmi probléma nem volt. A másik ami zavaró, hogy elkezdte kiirogatni a "ne takarja le a képernyő tetejét" (vagy valami ilyesmi) értesítést, úgy hogy nincs se letakarva, se nem piszkos/poros a selfie kamera. Ez is szintén lehet az üvegfólia miatt, azt olvastam. Viszont, ha tévedek, akkor megköszönöm a kijavítást.
-
kp78
addikt
-
bontabela73
aktív tag
Sziasztok!
A Google appok frissítése körül nálam is voltak furcsaságok az elmúlt hetekben.
Péntek este pl. a Play Áruház így nézett ki egy ideig:
APlay Áruház adat és gyorsítótár törlése a legtöbb esetben működik. Van még egy dolog, amelyet érdemes ellenőrizni.
Beállítások>Alkalmazások>Alkalmazások>Google Play szolgáltatások és ott legalul az Alkalmazás adatai.
Ez az opció az app Play Áruház oldalára visz. Az utóbbi egy hónapban 2 alkalommal is előfordult, hogy ott volt a "Frissítés" gomb, pedig ez az app általában automatikusan, a háttérben frissül.
Nem a Huawei/Honor tiltás miatt van, mert a családban használt Lenovo tabletnél is előjött ugyanez a probléma.
Da pacem, Domine!
-
pontyos
senior tag
Hello, 161 es végű frissítés érkezett. Telepítve, minden ok!
-
mirci18
addikt
válasz knox83 #14178 üzenetére
Nem is értem miért várja bárki is hogy nagyon komoly változások lesznek kamerában évről évre.
Ahogy olvasom nagy ugrás volt a Mate 20 pro. A p30 pro ahhoz képest nagy újításokat nem hozott.
Szerintem kamerában most sem rossz a p30 pro ekkora optikával jobbat nem nagyon fogsz kapni.Egyébként az is érdekes hogy évek óta nagyon keveset léptek előre videózás tekintetében.
Ha elég a full hd akkor már stabilak de 4 k-ban kiábrándító az hogy nem tudnak fejlődni.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz K Norbi #14179 üzenetére
Én megszoktam már.
Windows phone-ról 4 év és két telefon után álltam át.
Lg-ről 1 telefon után.
Most Huawei-s vagyok 2 telefonom náluk.
1.5 éves jelenleg.
1 évet tervezek vele dolgozni vagy addig amíg jobb kamera nem lesz.
Sajnos ezen kívül vagy a Samsungot választod vagy valamelyik feltörekvő márkát.
Ameddig egy márka piacot akar nyerni addig mindent megigér és megtesz neked.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Ferenczi Áko
addikt
Tegnap este felraktam a telefont töltőre, és nekiálltam filmet nézni.. A film végén éjjel 1-kor látom, hogy a töltés 84 százaléknál megállt, és volt mellé egy rendszerüzenet:
Az akkumulátor kímélése érdekében a töltés szünetel és reggel 05:00-kor folytatódik.
Kellemes csalódás volt.. :)Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
F-ECT$
titán
válasz Ferenczi Áko #14220 üzenetére
Intelligens töltés gondolom be van kapcsolva, az tud ilyet.
Dive ever, work never.
-
Tulkas
tag
Sziasztok,
nem tudja valaki, Huawei telefonnal (pl. mate 30 pro-n) futnak a Synology-s alkalmazások? (Pl. DS Photo, DS File, DS Get, DS Video?)
Ha igen hivatalos forrásból letölthetőek az adott gyártó készülékeire?Mihamarabbi válaszotokat előre is köszönöm!
(Telefonvásárlás előtt állok)"Nevess, és a világ veled nevet...Horkolj, és egyedül alszol..."
-
szemesi69
addikt
-
-
-Maci-
addikt
válasz Sztyepadzso #14225 üzenetére
Profi én sem vagyok, de amit tudok:
A Synology egy márkanév. Hálózati eszközöket (is) gyártanak. Nekem PL egy Synology NAS-om van. Egy alap hálózati tárhelyen felül ez tud torrentezni is és privát felhőként, média szerverként használható.
Azok az alkalmazások amiket a kolléga kérdezett, arra jók, hogy kezed a NAS-t.
PL:
-DS Get -> letöltés indítása, állapot figyelése stb.
-DS cloud -> felhő szolgáltatásstb .stb.
Nekem ezen megy a torrent 0-24 -ben.
DióhéjbanIf you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
-
jonigts
csendes tag
Tudom, márt régi a cikk, de mivel most váltottam le az S9-et 30 Pro-ra, így nekem épp aktuális. Nagyon nem bántam meg, szuper telefon, a Samsungal csak a bajom volt, jó, hogy visszatértem a Huaweiekhez. A cikk jó, segített a választásban, köszönöm.
-
bontabela73
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #14220 üzenetére
Szia!
Ez tényleg jó dolog. Nálam feltölti 100%-ra. Megnéztem az akkubeállításokat, nálam csak intelligens töltés menüpont van. Egy angol nyelvű Huawei Support oldalon olvastam, hogy van egy intelligens akku kapacitás opció is. De ez az opció függ az akku öregedési állapotától, a terméktől és a szoftververziótól.
Lehet, hogy azért nincs meg nálam ez az akku kapacitás menüpont, mert a telefon akksija még új? (Augusztus végén vettem a készüléket.)
Da pacem, Domine!
-
zoli8814
aktív tag
Nekem csak rendszerparameter frissítés jött.
Xiaomi 14 Ultra
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz bontabela73 #14232 üzenetére
Passz.. Én sem tudtam, hogy van ilyen.. Most láttam először mióta megvan a telefon.. A beállításokban meg úgy találtam meg, hogy elkezdtem beírni, hogy Intelligens..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Vexille
tag
Hali! Van mód arra hogy lehet 10 illetve 10.1ről vissza downgrade-elni a telefont 9re?
Szilvásbukta, mert azt szeretem!
-
knox83
senior tag
Más. Tudom nem ide tartozik de kinek jön be a freebuds pro? Eddig totál értelmetlennek gondoltam, de ezzel valahogy rátapintottak a gyenge pontomra tény nem olcsó.. De az ezüst nagyon ott van.
-
balintka
addikt
válasz bontabela73 #14243 üzenetére
Nekem is ma reggelre. Samsung-hoz képest most ez kicsit lassan érkezett. Jött aztán még egy 8,87 Kb-os rendszerparaméter frissítés is.
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Sziasztok
Üvegfóliából van olyan ami teljesen átlátszó?Nem körbe fut a fekete csík.
Vesz el a kijelzőből.[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
válasz K Norbi #14245 üzenetére
Épp most vagyok a 2. vásárlással egy redeem vitában a kínai eladóval. Szerinte ez normális, szerintem meg baromira nem Eleve 2 mm-el rövidebb az üveg, mint a kijelző, és ebből jön még le a fekete keret... és úgy árulta, hogy full cover
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
tirszin
senior tag
válasz Vexille #14200 üzenetére
Engem is érdekel a 9 kamerája. A 10 teljesen kiszámíthatatlan, csak utólag tudod, milyen vizuális hatást talált ki hozzá.
Ugyanitt kérdezném. Nincs valami konfigurálhatóbb kameraapp hozzá? Ez a gyárit sztem azoknak találták ki, akik nem sokat tudnak a fotózásról, ezért csak megnyomják a gombot és lesz, ami lesz.Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
K Norbi
addikt
válasz direwolf #14246 üzenetére
Tettem rá Xpro üvegfóliát > [link]
Ámulok meg bámulok.
Micsoda tisztaság! "Fóliákkal ilyet nem láttam" + úgy csúszik rajta az ujjam.
Jó érzés tapogatni. kemény felület.Ujjlenyomat könnyebben lejön róla.
Előzőleg ez volt [link]
Xpro fólia.
Ezzel szép tiszta volt a kijelző.
De egy idő után, ha egy ponton sokat nyomkodtam, vagy ujjlenyomat résznél.
Vagy ahol volt a fülem.
Fura lett a fólia azokon a területeken benarancsosodott..
Az nem érdekelt, de kijelzőn látszódott.Meg ha kicsit erősebben nyomtam rá az ujjam tapadt a fólián.
Ja meg az összes köröm nyomom benne maradt.
Érdekes az anyaga.UV-s üvegfólia kéne, az telibe átlátszó.
De félek tőle ragasztó miatt.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz K Norbi #14248 üzenetére
Már vettem annyi fóliát..
Rosszul vagyok magamtólVizes fóliák.. azonnal beszüntetni.
"Borzalmasan lerontja a kijelző minőségét"10 es skálán kijelző tisztaság.
A vizes fóliák 3, volt Spigen, Clearpex szemem nem bírta.
210 ezres telefonon nehogy már ez kelljen nézzem!
Xpro fólia 7 et adnék.
Üveg 9[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
válasz K Norbi #14248 üzenetére
Nem kell félni, nyom nélkül lejön. Egyáltalán nem erősebb az uv-s ragasztó annál, mint ami az öntapadós üveg"fólián" van. Ezt inkább azért használják, mert ha az üvegre viszik fel a ragasztót, akkor túl homogén lesz (egyforma vastagságú az egész felületen, így csak akkor működik jól, ha teljesen tiszta és karcmentes a felület, amire teszed. Illetve ha a görbület is pont akkora.). Viszont az uv-s ragasztó befolyik a (szemmel alig látható) apró karcokba is a kijelzőn, így ott sem lesz levegő, ami még erősebbé teszi a rögzítést.. Plusz ugye a görbület és a fólia közötti részt is teljesen kitölti. De ha le kell szedni, ugyanolyan könnyű eltávolítáni - ha nem könnyebb, mint a hagyományos kijelzővédő üveget.
No offense: Amúgy lehet ha összeadnád az összes kijelzővédelemre költött pénzt, már tudnál venni egy zsír új képernyőt.. vagy egy egész telefont. Főleg ha mindet itthon vetted.. alin 800-ért már teljesen jót kapni..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest