Új hozzászólás Aktív témák

  • tibor123

    tag

    válasz Gravity1234 #6071 üzenetére

    Üdvözöllek!
    Szeretnék neked segíteni, tanácsot adni, bár én is inkább a kezdők közzé sorolnám magam, de azért leírom a gondolataimat. Majd eldöntöd, hogy mit kezdessz vele.
    60 FPS- nem tudom, hogy miért ragaszkodsz hozzá. Nálunk, boltban, nem tudom, hogy lehet egyáltalán ilyet kapni. Miért nem jó a 1080p/50 vagy a 1080i/50 rögzítés. 50i felvételt az olcsóbb full hd kamerák is tudják.
    Mélységélesség. 4. full hd kamerámat nyövöm, de nem emlékszem, hogy valamelyiken is lett volna ilyen állítási lehetőség.
    Ugrál a képélesség. Igen, előforul, főleg rossz fényviszonyok közt. Hc-v500 kamerával sokat küszködtem ezzel én is. Hc-v720 kevésbé hozza ezt a problémát. Jó fényviszonyok között egyik kamerámon sem ugrált a képélesség.
    Gyenge fényviszonyok. Igen, az örök probléma… Itt a legjobb tanács, hogy nagyobb érzékelőjű kamerát kell venni, de ha egy kicsit visszaolvasol, a közelmultban már többször is vol erről a problémáról szó.
    Felvétel neonfénynél. Hát itt tényleg csak tippem van. A neonfény nem folyamatos, stroboszkóp hatású, a hálózat frekvenciájának megfelelő számú felvillanást produkál. Talán ez okozhat problémát a video rögzítésekor. Én még ezt a jelenséget soha sem tapasztaltam a kameráimmal.
    Hogy, milyen kamerát vegyél?… Szerintem bármelyiket: Sony, Pana, Canon, de a JVC is, az a kérdés, hogy mennyit szánsz rá. Ha sötétben is jó felvételt akarsz, azért mélyebben bele kell nyúlni a zsebbe.

Új hozzászólás Aktív témák