Új hozzászólás Aktív témák

  • anonym1s

    őstag

    válasz dzni7 #6048 üzenetére

    Hali.
    Ujra meg kellett neznem a v720 videoimat, hogy valaszolni tudjak, mert 2 honapja volt nalam, mar nem emlekeztem ra.
    A stabilizator mindkettoben hibatlan, teljesen remegesmentes a kep mindkettonel.
    Nappali fenynel mindketto hibatlan felvetelt produkal, ezert inkabb a sotetben keszult felvetelekrol irok.
    Sotetben, a v720 videoja hajszalnyival vilagosabb, de szemcsesebb, eletlenebb a kep, es kozelebb all a fekete-feherhez mint a szineshez. Pl. zold szonyeg es kek borond ugyanolyan szinu, vagy a feher szekreny es sargas fal is ugyanolyan szinu, csak a piros szinek tunnek ki a felvetelekbol. Az fz200, 6400-ra allitott iso ertekkel sincs olyan szemcses mint a v720, es szinesebb, elesebb a kep.
    Videoban jobb az fz200, viszont hangban nagyon lerontja a hangos zoom hang.
    Laptop hangszorotol 60 centire siman lehet hallani a zoom hangjat amikor a laptopon 20% hangeron szol a zene, es lassabb is a zoomolas mint a v720-on.
    Amikor felnyitom a vakut az fz200-on, valamelyest csokken a zoom hang, de igy is eleg eros. Szerintem a zoom motort kozvetlenul a hazhoz rogzitettek gumiagy nelkul, a muanyag haz meg felvezeti a hangjat a mikrofonokhoz, de ez csak feltetelezes.
    A v720 zoomja szinte nema, viszont egy kis csattanas hallatszik amikor megall a zoom, de ezt is csak csendes kornyezetben lehet eszrevenni. Ebben jobb a v720.
    A stabilizator morgo hangja mindketton belehallatszik a felvetelbe, foleg total zoomon, de egy kis hatterzaj elnyomja mindketton.
    A v720 joval konnyebb, es hozza van szijazva a kazedhez, szoval azt konyebb tartani es kezelni.
    Viszont amiben total bajnok az fz200, az akkuido! Mult vasarnap este 11-kor tettem toltore az akksijat, es ma este 9-kor kapcsolt ki! Ezalatt a 6 nap alatt tobb mint 5 ora hosszat ment a gep az 1200mAh gyari akksival!
    Nalam a v720 total feltoltott 1940mAh akksi 1 ora 15 perc alatt kikapcsolasig merult mar legelso nap.
    Fz200 utangyartott akksi 3500ft, gyari 10ezer.
    V720-hoz nincs utangyartott, a gyari kis akksi 20ezer ft, a nagy meg 35, es azzal sem bir annyit mint az fz200 a gyarival.
    Videoban es akkuidoben jobb az fz200, de hangban es kezelhetosegben a v720 jobb.

Új hozzászólás Aktív témák