Új hozzászólás Aktív témák

  • ZollR

    tag

    válasz ignorant #5879 üzenetére

    Most mondd azt, hogy nem vagy kőfejű. Én ésszerűen példákkal és érvekkel illusztráltam a mondandómat, te meg privátban odadobtad, hogy mi az a crypto currenty kb. ilyen stílusban: olvasgassál f*szkalap. Miután leírtam, hogy ez így lehet(ett valamikor) de nem így van most, akkor is újabb linkek jöttek, kommentek és érvek nélkül. Élnézést ha demotáltalak, de ez kőfejűség kérlek.

    Véleményem szerint: ez a defláció így elmehet kisebb-nagyobb visszaesésekkel $5-6k-ig de utána olyan crash lesz amiből nem áll fel a piac. Az meg egyenesen frusztráló - és bizalomvesztő - a szememben, hogy el akarom adni a BTC-met pld most azonnal $1220-ért elindítom a transzfert és 2 hét múlva kapom meg az $1220-t amikor eladhattam volna mondjuk $1400-ért. Ez ismételten nem erősíti a bizalmat és a szimpátiát az emberekben.

    Végül, a dollár, az euró és a nyugati imperialista kapitalista hatalmak alkonyában nem marad más, csak 7-1=6 milliárd bitcoin spekuláns, akik autodidakta módon sajátították el az open source közgazdasági tudományokat! By: --Rawlings--

Új hozzászólás Aktív témák