Új hozzászólás Aktív témák

  • ignorant

    senior tag

    válasz ZollR #5869 üzenetére

    kőfejű copypédiás arcokkal leállok vitatkozni.

    Szemelyeskedes mi? ;-)

    Ez lufi tema / greater fool theory erdekes. meg sohasem hallotam ezt felhozni a bitcoinnal kapcsolatban. (vagyis de mert mindenhol ezt irja rola a media, es irta minden egyes ATH-nal) :D

    Mivel meg hasonlo dolog nem letezett, ezert en azt gondolom, hogy korai kovetkezteteseket levonni ilyen teren. Az ido ugyis eldonti hogy lesz-e jovoje vagy sem, meg amugy is relative kevesen hasznaljak, szerintem nem is lehet elvarni stabilitast ennel a market capnel.

    Minden egyes all time high-t korrekciok kovettek, a legmarkansabbak:

    $31 -----> ~$6

    $266 -----> ~$80

    $900 -----> ~$400

    Most 1200 korul van. Kidurranhat? persze. Szamit valamit? nekem (es akik realisan allnak hozza) nem. Mivel normalis ember nem tesz ebbe tobbet mint aminek a hianyat kepes elveszteni, ha spekulacio vonzza csak.

    Ha hasznalod akkor meg teljesen mind1 az aktualis ar...

    Ebben a topicban (meg btc forumok nagy reszen) azert mindig megvannak a hangok akik figyelmeztetik az erdeklodoket, hogy instabil dolog ez. Ahogy elottem is irtak, csak ugy erdemes ezzel foglalkozni, ha elfogadod hogy masnapra $0 lehet.

    Hasznalhatosagban eddig nem jelentett problemat a volatilitas es a rendszer is jol mukodik vagy gyorsan javitottak a hibait.

    Szoval van ertelme leirni most mar ponzi-rol modositva GFT-nek vagy lufinak? Szerintem nem es szuklatokorusegnek tartom a hozzaallasod. Az ido meg eldonti hogy kinek lesz igaza ;-)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák