Új hozzászólás Aktív témák

  • eight

    senior tag

    válasz Cifu #3083 üzenetére

    Kis millió ember és zenei szakmai oldal szereti a mainstream billboard pop zenét, de az attól még nem jelenit azt, hogy igazuk is van.

    Én csak azért kérdeztem rá, mert szerintem kicsit erős azt mondani embereknek, hogy ha manuálisan beállítja valaki a vSOC feszt, akkor "nincs gond".

    Az AM5 AGESA jelen állapotában tényszerűen és empirikusan is bizonyítottan egy vicc és ezen nem sokat változtat az, hogy mit ír az AMD PR emberke.
    GamerNexus külön öblös bekezdést szentelt arra, hogy felhívja a figyelmet mennyi minden más is okozhatta a leégéseket.
    Többen többször is bemutatták és reprodukálták, hogy a javított AGESA-val is túlfeszt kapott a SOC (rádaásul egy két esetben úgy, hogy a BIOS nem is látta többnek a feszt, csak külső mérő műszer mutatta ki), ha egyáltalán az okozta az egészet és mondjuk nem pl a thermal protection valamilyen hardware hibája/bugja, vagy akármi más a csillió lehetséges ok közül.

    A jelenlegi információk szerint talán a vSOC limit tényleg megelőziheti a hasonló problémákat ..... talán igen, talán nem. A jelenlegi információnk szerint a manuális fesz állítás talán érvénysül és segít, talán nem.

    Szerény véleményem szerint nem tudunk eleget ahhoz, hogy kijelentsük, hogy: "lehet kézzel fixálni a vSOC feszt és akkor nincs gond.", bár én is tévedhetek és, sajnos tévedek is nagyon sokszor :B

    szerk: typo

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák