Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
válasz pulguinha #15430 üzenetére
Hónapokig anélkül használtam, semmi baja nem volt. zsebben hordtam, arra vigyáztam csak, hogy mást ne tegyek mellé (rajzszög, kulcsok) Emiatt szerintem kár visszzaköltöznöd, ha más nem, tedd bele egy zokniba
Elvileg ezek a liquid shield szerű folyadékok valamennyire el tudják halványítani a kisebbeket, de a mély karcokkal kétlem, hogy bármit is lehetne kezdeni. TG alatt talán kevésbé látszanak, de ennyi.
Bali27: Albánia is előhozza a témákat, reklám appok nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
B2man2
aktív tag
válasz pulguinha #15607 üzenetére
Adguard nem meríti számottevően, viszont az ingyenes verzió nem veszti ki az alkalmazások alól a reklámot. Legalábbis nem mindet.
Blokada jobban szűri, viszont ha pár Xiaomi-s alkalmazás/hoszt nincs kivétel között akkor azért pörgeti az Android rendszer a cput rendesen.
Mondjuk én dns szervert is használok.
Még a blokada szűrés listákat csiszolom.
Blokkoló nélkül vagy Adguard-dal olyan 8-10% -ot merül óránként. A micloud sync, xiaomi aktiválás, xiaomi sdk -kat kivételek közé raktam, különben ezeket megfoghatja a blokkoló, és nem működnek megfelelően nálam. -
B2man2
aktív tag
válasz pulguinha #15621 üzenetére
Nem a gyári rendszerben lévő esetleges hirdetések miatt tesszük fel, az kikapcsolható.
Én az alkalmazásokban, honlapokon lévő reklámok eltüntetésére használok alkalmazást.
Dns szervert pedig a malware, csaló oldalak stb ellen.
Nem szoktam illegális oldalakon barangolni, de kéretlen "vírust" attól még be lehet szedni, és az adataimra se legyen kíváncsi senki. -
Kerni62
tag
válasz pulguinha #15750 üzenetére
Nekem van mind a kettő. Az első kék- fekete, és nagyon jó, nem csúszik, a plusz üveg is szépen elfér, meg a bal alsó sarkában van egy szellőző is. Nem megy alá por. A második is nagyon szép, de nekem kicsit vastag lesz tőle nem jött be. Kb 1 óra után le is vettem, ami nem volt egyszerü, mert k kemény a tok, de cserébe bombabiztos. Jól kitámasztható. Viszont nem mindig érzi a tapit, csak ha totál felfekszik a telóra.
-
mcsm88
senior tag
válasz pulguinha #15874 üzenetére
Először menj a beállításokba, ott telefonbeállítások és ott kezdd el böködni a miui verziót amíg ki nem írja, hogy már fejlesztő vagy.
Utána menj a beállításokba, ott a rendszer és készülékek rész további beállításokba és ott találod a fejlesztői beállításokat. Annak az alján tudod kikapcsolni a miui optimalizációt. (Ha nagyon tele van a kezdőképernyőd, akkor lehet hogy pár ikont átdob a következő oldalra) -
Goose-T
veterán
válasz pulguinha #16965 üzenetére
Szerintem ahhoz dual active-nak kéne lennie a telefonnak, de csak dual standby. Amíg beszélsz az egyik SIM-en, a másik SIM nem elérhető egyáltalán.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Balzak83
senior tag
válasz pulguinha #18910 üzenetére
GPS jelre gondolsz, nem talál jelet, vagy nem pontos, vagy az adatfolyam nem jönn be az appba?
Ha gps jel, akkor tegyél fel egy kontroll appot, pl. GPS locator, GPS test. Ha azokkal is gondok vannak, akkor nagyon úgy tűnik, hogy a frissítés hazavágta, mindenképp hard reset kell. Egyébként, meg amit előttem írtak, app újrarakás.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz pulguinha #19335 üzenetére
Valahol olvastam, hogy a MIUI-s olvasómód jobb mert jobban van integrálva a rendszerbe, valamivel jobbnak is tűnik mint a Twilight de lehet csak én érzem így.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest