Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yakhunn
kezdő
válasz < CyberBob > #7790 üzenetére
Én egyik kollégám meizu st bt fülesét próbáltam, amit linkeltél, a telefonommal. Eszetlen jó! Iszonyat hangerő, szuper mélyek, szóval kiváló. Hosszútávú tapasztalatom egy régi Nokia st bt headsettel van. Akadásmentes órákon át, nem szívja nagyon az aksit, szóval szerintem ezügyben minden rendben. Illetve majdnem, mert st bt headsettel a fülhallgtó beállítási menü nem müxik, szürke a menü.
-
rsf
senior tag
Akkor amire céloztam:
Ha nem tud egy teló B20-at az nagy baj mindhárom szolgáltatónál de a Vodafone nál van helyette 3G de a másik kettőnél csak Edge...
Szóval nem a Vodafone-nal kell riogatni.
Meg ez csak vidéken probléma.
A nagyobb városokban nem 800Mhz-en megy a 4G.
Üdv“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
tboy72
aktív tag
válasz LantosBerry8 #7797 üzenetére
+1 tényleg az eddigi legjobb bt füles, amit próbáltam!!!
-
GeorgeF
csendes tag
A Note4-ből is lett Globál verzió, B20-al.
[link] -
< CyberBob >
őstag
válasz yakhunn #7802 üzenetére
Közben én is kipróbáltam, de a mostani vezetékes agyba dugós fülesemhez képest gyenge a mély és a hangerő is kevesebb. Amúgy szépen szól. A gond az lehet, hogy ez a Meizu, csak félig agyba dugós kialakítású.
Vajon más drót nélküli fülesnél sem aktív a fülhallgató menü, mert nagyon sokat dob a hangzáson?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
jUUh
addikt
Az a fekete még mindig de marha jól néz ki!
Samsung Galaxy S23+
-
Henker2
addikt
Ha jó fülest akartok,igaz nem bt, de a Xiaomi Hybrid PRO HD-t tudom ajánlani
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
arnd
senior tag
Ez az aptX ez valóban megoldja a BT hangminőséget?
Mert nekem az a tapasztalatom, hogy ami "jól" szól, az csak úgy tűnik, de köze sincs az eredeti hengzáshoz, amik meg normál kivitelűek, azok meg... inkább hagyjuk.
Szóval tuti nem lehet hallani a BT zsizsegést? -
grafnet
veterán
Van lefedettség, de az biztos, hogy amerre én járok, ott a 4G után nem a H+ jön, hanem csak a sima 3G. És ezzel együtt a sebesség is pár kbps-re esik, T-s hálózaton.
Ahol H+ van, ott meg nem lép feljebb, az a maximum.
A baj, az a szakadék, nincs átmenet, hogy gyors-lassabb-lassú, csak gyors-lassú lépés van.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
CSAVI38
tag
Én pont ilyen meizu EP51-gyel használom, viszont nem vagyok egy zeneguru így nem tudok neked szakmai véleményt adni, futás miatt vettem, nagyon stabilan bent marad a fülben, még egyszer sem volt vele emiatt gondom és az is biztos van a családban 3 féle bluetooth füles, de toronymagasan ez a leghangosabb, bár legnagyobb hangerőn már kicsit torzit, de én metal fun vagyok ott nem sokat számít. Szerintem jól is szól, bár arra még nem jöttem rá bluetooth füles esetében gyári zenelejátszóban hogy lehet equalizert állítgatni, mert azt csak sima fülesnél ajánlja fel, gondolom azzal beállítva jobb lenne ennél is. Mélyei nagyon erősek, ha ezt szereted azt tudja. Ja és szerintem APTX-et nem támogatja a telefon, de ezt lehet nem jól tudom. Stabilankapcsolódik, eddig egyszer volt, hogy vacakolt a hang csatlakozás után, de újracsatlakozva megszűnt, max hangerőn olyan 4 órát bír.
[ Szerkesztve ]
-
rsf
senior tag
válasz #72487936 #7806 üzenetére
Sokat járok Egerbe én is látom és használom a 4G-t de azt nem tudom, hogy 800Mhz-en jön-e.
De ahol lakom ott nekem van 4G de a tesómnak nincs mert neki MTK-s note3 van.
De ha felmegy Vácra ott már van neki 4G.
Ugyanis a sima Note 3 -ak nem a 4G-t nem tudják hanem csak annak az egyik fajtáját a B20-at ami 800MHz-en megy! És MO.-on 800Mhz-en van kiépitve vidéken a 4G. mert ott a nagy távolságok miatt az gazdaságos.
Üdv“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
tlala
addikt
Guyver FPC 2.3.1-es kernelt ha valaki keresi, tőlem letölthető egy tartalék másolat.
-
KriszXxX18
tag
Sziasztok!
Még a héten szeretnék rendelni egy
Xiaomi Redmi Note 3 Special Editiont (eustock), azonban felszínre tört bennem a kétely, hátha itt tud segíteni valaki, más Xiaomi modellek jobban megérnék?
Amiben gondolkodom, az még a Redmi Note4, Redmi Note 3 pro, Illetve a Redmi 4.Fontos számomra az akksi ereje, biztonságos rendszer. Ezért félek a többitől. (nem akarok rajta bütykölni, csak megvenni és használni(ha lehet gond nélkül)
(Sajnos a milyen telefont vegyek topikban nem jutottam érdemben előre, így inkább tulajoktól kérdeznék rá, akik tanáccsal tudnak szolgálni! Remélem nem hatalmas probléma, hogy feltettem itt ezt a kérdést)[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
válasz KriszXxX18 #7823 üzenetére
A felsoroltakból a Note3SE a legjobb választás sztem.
Bivaly akku,B20,korrekt minösèg.Eustocknál most 60ezer,igaz csak arany színben van.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
grafnet
veterán
A méret? 5" vs. 5,5"?
HD vs. FHD?
Ezek után jöhet a B20...
Gari?
Kézhez vétel?
S már nem is maradt készülék.Egyszerűbben: ha van eus...-nál, akkor gyorsan rendeld meg.
:-)
Bütykölés: könnyű frissíteni, gyári ROM-ot cserélni mindnél. (Note4-et nem tudom.)[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
ToniSoprano
addikt
Mindenképpen B20-ast vegyél. Már Redmi note 4-ből is van B20-as verzió, de itthon úgy tudom még nem kapni. Külföldről 70-75 rugó szállítással: [link] A Note 4 előnye újabb proci ezért hosszabban támogatott és akkutakarékosabb.
Magyarországon nem tudni mikor lesz, hazai garivalA Redmi note 3 SE is jó teló a kamera talán jobb mint a 4-esen, a 3-as gömbölyített oldalak miatt jobb a fogása szerintem, a Note 4 sarkosabbnak tűnik. Nagyon nem tudsz mellé nyúlni egyikkel sem.
-
grafnet
veterán
válasz KriszXxX18 #7827 üzenetére
Csak szidni ne szidd egyikőnket se!
Az már elég. :-)
Jó választás.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
A214
aktív tag
Sziasztok rendeltem egy ilyen készüléket.
Most akarom beüzemelni .
Miui fiókba regisztrálok az email címemmel, telefonszámomat nem akarom megadni.
Milyen előnye van a fióknak?
Valamit olvastam itt a fórumon, hogy ki kell kapcsolni a miui fiókban az eszközkeresést.
Ez mért is fontos?
Hol tudom kikapcsolni majd? -
GeorgeF
csendes tag
válasz ToniSoprano #7826 üzenetére
A note4 global 146,5€ a MI storre-ban akciósan. Így 62.000-nél nem lesz több szerintem.
-
Magnat
veterán
Üdv,
volt már a vírusos mobilok?
Eredeti czikk: [link]
Mondjuk a problémás Xiaomit csak Redmiként említi, nem specifikálja jobban:
com.yongfu.wenjianjiaguanli e5656c1d96158ee7e1a94f08bca1213686a05266e37fb2efb5443b84250ea29d Xiaomi Redmi
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
GeorgeF
csendes tag
válasz ToniSoprano #7831 üzenetére
Vám nincs, 27% Áfát + 2e Ft kezelési költséget (posta) számoltam rá. Persze nem állítom, hogy jobban megéri mint a Note 3 Se, magyar garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
"To avoid the risk of buying new Android devices with pre-installed malware, customers should purchase smartphones from verified sellers."
Ennyi. Tákolt websop romok eddig is tele voltak.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
GeorgeF
csendes tag
válasz ToniSoprano #7834 üzenetére
A 7808-as kommentnél belinkeltem.
-
jj67
csendes tag
Hello! A legfrissebb stable romot hasznalom. Az lenne a problemam, hogy neha amikor ujjlenyomattal oldom fel, csak egy pillanatra felvillanik a kepernyo es mar vissza is zarodik. Van, hogy 5-6 proba kell a feloldashoz mert csak villog. A masik, hogy neha amikor a fomenube lepek pl egy messengerbol amiben a billt hasznaltam, akkor a billentyuzet a helyen marad es semmit nem erzekel a telefon. Ekkor le kell zarnom es ujra feloldani. Nektek van ilyen problematok?
-
romo77
csendes tag
sziasztok
megjött végre az "armor" tok a telefonhoz.
[link]megrendelés előtt megkérdeztem az eladót, hogy Special edition telefonhoz való e a tok?
igen barátom jött a válasz.hát sajnos nem jó méret.
a tok egyébként nagyon jó lenne jó a fogása, kemény de gumis a pereme, jól védené a telefont, jó az ujj lenyomat olvasó helye. jól néz ki a telefonon, asztalra rakva viszont csúszik a hátulja a toknak
íme pár fotó:nem tudja valaki hogy mi az anya keserviért jön be nekem az ali oroszul? /kb 2 hete kezdte el/
[ Szerkesztve ]
-
tmslevi
tag
Sajnos ismét problémám van a GPS-szel. A Google Térkép sehogysem talál GPS-t, iránytű egyszer 90°-ban eltér, máskor jó. Olyan fél km-re pontos csak gondolom a hálózat alapján. Újraindítás, force close, adatok törlése nem működött. Kb. 2 hete raktam újra az egész telefont. Szervíz?
Xiaomi.eu 7.3.2 Dev.[ Szerkesztve ]
-
GeorgeF
csendes tag
Én sem tudom mitől érné meg jobban. A hátsó hangszórónak jobb helye van alul, ez tetszik. A kamerája érdekelne, mert a RN3 pro csapnivaló képeket készít. Hosszú záridőket állít még jó fényviszonyok között is, így könnyen bemozdulnak a képek. A kisebb felbontás az RN4-nél nem túl biztató.
-
ToniSoprano
addikt
válasz GeorgeF #7844 üzenetére
Nem tudom mi a baj a fotókkal, szerintem bőven hozza a középkategória átlagot, sőt este jobb is annál, nekem megfelel :
[link] [link] [link][link] [link] [link]
Sőt rossz fényviszonyok, borús időben között kicsit jobb mint vártam:
[link]
éjszaka is használható:
[link]
Mondjuk a HDR részét nem értem, többnyire ront a képek minőségén, viszont HDR nélkül egész elfogadható képeket csinál, ami szerintem nem baj, mert így gyorsabb a fotózás.[ Szerkesztve ]
-
Halihólaci
tag
Sziasztok! Párom telója a messengerben fotó küldésekor "Hiba a médiafájl betöltésekor" üzenetet adja a képek helyett! Már próbáltam rákeresni, sajna nem találtam semmit, újraindítottuk, semmi változás.
Esetleg vmi ötlet? köszi! -
Bastard-s
tag
Megérkezett a TOK Aliról. Igényes,minden kivágás pontosan a helyén. Ilyen selymes,csúszós a tapintása,ez nem tetszik benne. Viszont jól néz ki nagyon,hogy elől-hátul fekete a telefon így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest