Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
válasz hhenry #198958 üzenetére
Csak jelzem az ssd+xbox tèmàhoz, hogy nálam kèt A400 dolgozott fèlèvig, de az egyik furcsa hibàkat produkált (elmenő hang a játékban, néha pàr secre fagyàs, kimaradó textúra, random lassúlàs). Egyik teszt sem mutatott semmi hibàt az ssd-re, ês màsik eszközön hibàtlanul működött az ssd, ezért nem is hittem hogy azzal van a gond. Végül lecserèltem ès semmilyen hiba nem jelentkezik.
A màsik a400 viszont hibamentes azóta is.
[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz r.levente75 #200853 üzenetére
Ez nem kor vagy korszak kérdése. Mindig is voltak hobbik, szakmàk, közegek amelyeknek sajàt szlengjük volt. Aki benne van az tudja hogy így a legkönnyebb a kommunikáció.
Pl.a campelèst is körbe lehetne írni szèpen, de minek? -
F_Peter
őstag
-
F_Peter
őstag
válasz vonSux #201250 üzenetére
A "nem részletezett üzletimodell" mögött egy ma màr - az óriàs cégek között - jól elterjedt gyakorlat àll. A nagy pénz nem az elofizetőktől jön, hanem a befektetőktől, amikor növekszik a brand èrtèke. Az meg attól nőcekszik pl. ha egyre több embert tud megszólìtani vagy az egyre nagyobb a bizalom felè.
Persze az Ms befektetési rendszere ennél sokkal szerteàgazóbb aminek köszönhetően minden hasonló megmozdulàsuk (mint az akciós GP mondjuk) tucat egyéb helyen okoz rèszvènymozgàst, ami megint pènzt jelent. -
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #202120 üzenetére
2 èv a gèpen 1 év a kontrolleren, az összesen 3 èv. 🙂
-
F_Peter
őstag
válasz eladogeppc #202514 üzenetére
Azt is èrdemes tudni, hogy vannak játékok amiknèl igazán nem számít hogy ssd-n vagy hdd-n van.
-
F_Peter
őstag
válasz IntelKiller7 #202568 üzenetére
Ezért írtam hogy nem minden játéknàl van nagy jelentősége.
Valahol jóval nagyobb a különbség, valahol meg gyakran van töltési idő ès a sok kicsi sokra megy, màshol meg sokat számít a fèlperc is.Az új genben meg plàne ssd kell inkább, mert a belső is az lesz, de csak 1TB. A jàtèkok mérete meg egyre nagyobb, szóval fog jobban kelleni fog a kiegészítő tàrhely.
-
F_Peter
őstag
válasz IntelKiller7 #202726 üzenetére
Nem a delux bónuszai elèrhetők, hanem a pre bónuszok, azokért nem kèrtek külön pénzt.
-
F_Peter
őstag
válasz Beniii06 #203130 üzenetére
20-30 sec alatt meg van a 100fő, EU szerveren szinte minden napszakban. Ez igaz crossplayel ès csak xbox szerveren (mert lehet ezt is választani) is.
Nincs semmi ilyesmi amit írtál, nem is tudom honnan jött.
Fpp mód kètszer ennyi felhasználóval sem lenne időben. Aki nagyon Fpp-zni akar az menjen custombe, amúgy felejtős az fps.[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz Beniii06 #203160 üzenetére
Én konzolon soha nem fpp-zek, arra számomra a egér való. Szóval nem érint az Fpp, számomra ez egy tpp játék.
Az hogy csak 2 vagy 3 vàlasztàsod van pàlyàk terèn (kiemelt, nem kiemelt, összes) ez szerintem PC-re is ràfèrne. Kritikus időpontban 12 perces vàrakozàs van PC-n, míg konzolon max 1,2 perc.
Fűben lapulàs, campelèst ès tàrsai Fpp-Ben sokkal idegesìtőbb. Szerintem keveset jàtszottàl mèg. 🙂
Pl. Szobàban camppel az ember. Fpp-ben bemegyek meglàtom (jó esetben) de ő màr lő, nem tudsz gyorsabb lenni. Tpp-ben van esèly benèzni mielőtt bemèsz ès bedobsz egy grànàtot. Így megtanulja hogy itt nem sok èrtelme van campelni. Ezért campelnek szobàkat Fpp-ben, mert ott működik. Persze ez csak egy példa, de a hasalàs ès egyebek így működnek.
Ha nagy gyakorlatad van, akkor Tpp-ben nem sokat számít a campelèst.Az "igazi" pubg pedig a tpp, az Fpp kèsöbb lett hozzá adva opciókènt, de ez csak èrdekessègnek. 🙂
-
F_Peter
őstag
válasz mike1334 #203577 üzenetére
Én mind a 3-at végig nyomtam, szerettem is mindet, de szàmomra rejtély hogy a GoW-t hogy lehet a màsik kettő mellé venni.
Nekem is azért ajànlottàk mert szerettem a W3-at, meg az RDR-t, de éppen ezért (túlzott elvàràsok) miatt kicsit csalódàs volt a GoW.Mind az Rdr, mind a W3-ra igaz hogy kell nekik időt adni hogy beszívjon. 1-2 óra az itt kb. a tutorial. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #204134 üzenetére
Sims 5 +hozzá 3 Dlc.
-
F_Peter
őstag
válasz #20411392 #204157 üzenetére
Hát ezt meg miből vetted?
Minden kör visszanézhető, és minden játékos látszik rajta és az is hogy milyen gépről van.
A 100 fős pàlyàkon szinte mindig 50% körül vannak, a kis pàlyàról még nincs nagyobb merítésem.Bandi: bugos a matchmaking, több baja is van. De nincs is értelme kikapcsolni a crossplayt szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz #20411392 #204162 üzenetére
Minden kör eloszlàsa és a napi jàtékos szàm is majdnem egyenlő arànyban oszlik el ps és xbox között. Ha úgy működne a matchmaking hogy a crossplayes boxosokat is betenne olyan meccsbe ahol crossplay nélküli xboxosok vannak, akkor egy percen belül meglenne a 100 fő csak xboxon is. De nem így működik.
Ez arra vonatkozó vàlasz, hogy miért nem indult el crossplay nélkül, mert nem, nem azért mert nem volt elég játékos.Ès ez nem vélemény.
-
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #204443 üzenetére
Vagy megy majd nintendon is az xbox/xcloud streaming.
-
F_Peter
őstag
válasz hubertus33 #204720 üzenetére
Kapcsold ki instant on-ba és gyorsabb lesz.
-
F_Peter
őstag
-
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #205205 üzenetére
Nekem a gyakorló rész egy pontján 2x kifagyott, harmadjára már nem mentem neki, majd holnap. Nyilván számítottam ilyesmire, mivel teszt.
-
F_Peter
őstag
#Consolepeac
A PUbG legújabb nagyobb updatejében végre kitelejsedett a crossplay. Van belső Barátlista és Kereső, ami alapján PS és Xbox játékosok is felvehetik egymást és tudnak egy csapatban is játszani (beszélni meg nyilván a TeamChatben lehetséges).Esetleg még a TeamDeathMatchet érdemes megemlíteni, hogy most már 8v8-as felállásban elérhetővé vált (FPP, van respawn, van fegyverzet).
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest