Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodbear
addikt
Mi szombaton mentünk strandolni egyet a Schwarzwaldba és egy ilyen jött szembe egy normál közúton. Soha nem láttam még élőben, de az a pár másodperc is aztakkkkuuuva ordibálásokkal telt.
[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Mister_X
nagyúr
Jajmár, mindig ezek a kicseszett telefonok jönnek elő. Megannyi telefonos topic van, miért nem lehet ott gerjeszteni az Apple vs Android témákat?
Mindig ez jut eszembe: [link] WP rukez
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #13604 üzenetére
De én már akkor is unom ezeket a nyomorult mobilokat. Van a témának jobb helye is.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
kovsol
titán
válasz WhiteWalker #13601 üzenetére
Miért neked 15 évesen nem volt 100+k ba kerülő mobilod? ...
...Nekem se.May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz MasterMark #13610 üzenetére
Akkor a te gyerekkorod se volt teljes és boldog
May the Force be with you!
-
Algotis
addikt
válasz WhiteWalker #13601 üzenetére
Igen, gimnazista. Egesz pontosan 100k volt
Most ez a telo lesz kb. 3-4 evig szoval azert valasztottam ilyet.
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
roberto211
őstag
válasz kovsol #13609 üzenetére
Már megint nem értem a felháborodást. Most te ha 15eves lennél és megengedhetnéd magadnak(nem most,ismétlem 15evesen) akkor nem vennél olyan telefont amilyet akarsz magadnak ?
Vagy ha lenne egy 15eves fiad ,jól állsz stb nem venned meg neki ? Mert en igen.
Az,hogy ki mit miből hány évesen vesz magának az mindenkinek a saját dolga.
Járna 3310el az ugy jobb lenne ?Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #13615 üzenetére
Bőven elég a lumia 520 is.
-
kovsol
titán
Nem vennék. Mikor fiatal voltam volt pénzünk nekünk is, és akkor én se kaptam meg mindent amit kitaláltam. Jobban meg is tanultam értékelni a dolgokat.
Van nagy gazdaságunk és én ott segítettem mindig és jutalmul kaptam zsebpénzt és abból sporoltam össze magaának arra amire vágytam.Sőt az én gyerekem ha finnyás lesz akkor éhen fog halni, vagy megeszi ami főzve van, mert mindog nem lehet a gyerek kedvencét főzni.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz kovsol #13617 üzenetére
Én sem kaptam meg mindent amit kitaláltam, de azért nem panaszkodhatok. És így is megtanultam értékelni a cuccaimat. Főleg műszaki cuccokra gondolok, de ezen kívül is...
"Sőt az én gyerekem ha finnyás lesz akkor éhen fog halni, vagy megeszi ami főzve van, mert mindig nem lehet a gyerek kedvencét főzni." Ez így van. Ezt én se csipázom mikor valaki válogat, főleg ha még le is fújjozza (volt már rá példa,unokatestvérem kb 2évben egyszer ha beszélek vele ) ilyenkor a fejére b@sznám a kaját csak hát mindig eszembe jut ilyenkor,hogy szegény kaja ne vesszen kárba így nem b@szom a fejéhez. Én speciel a kaják 85-90%át megeszem van egy kettő arra valahogy nincs gusztusom(körömpörkölt,meg pacal,ilyesmik. ) de ezen kívül szinte mindent. Általában húst hússal, meg tészták, minden ami van...
Hát nem tudom. Én annak a híve vagyok,hogy ha majd megengedhetem magamnak akkor megfogok venni a gyerekemnek dolgokat legyen az csokitól kezdve -iphone 5 s ig(addigra kijön az iphone 8 kb ), és nem azért,hogy rajkodjon meg ilyesmi(mert akkor egyből elveszem) csak ha azt szeretné és én megtudom neki oldani akkor legyen...
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
L_YKing
addikt
válasz roberto211 #13618 üzenetére
Ne szeresse azt! Dolgozzon meg érte.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #13620 üzenetére
Mondjuk nekem kb arra volt a mobilom, hogyha kések edzésről hazafele ne aggódjon anyám, hogy hol vagyok.
Most meg ezt a hsz-t mobilról írom a fás fészerben pihenve fa hasogatás közben.
-
WhiteWalker
nagyúr
Nem!!! Itt a baj h megveszi a szülő...Minek egy 15 évesnek 100x+ ezres telefon...???
Kovsol:nem volt, de még a szüleim sem kerestek akkoriban ennyit fejenként...
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz WhiteWalker #13622 üzenetére
Mondjuk olyan nekem sem volt,hogy egyszerre megvettek valamit csak ritkán de akkor se ilyen 100k-s értékben. Olyan volt,hogy összegyűjtögettem(kb 13-14-15éves koromban) amit kaptam így évközben és ha hiányzott mit tudom én olyan 15-20-25k akkor kipótolták.
"Minek egy 15 évesnek 100x+ ezres telefon...???" Ez olyan 8 éve még elfogadható kérdés lett volna. De most 2013 van, a smartphoneok korszaka legfőképpen. Mikor 12-13 éves kínai kiscsávót látok i4s/i5 el a kezében akkor miről beszélünk? És gondolom,hogy nem itt vették ph ról 85ért hanem apr ben 200ért.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #13623 üzenetére
És akkor az most követendő példa lenne, vagy mi? Attól hogy most a smartphone-ok korszaka van, még nem jelenti azt hogy 100k+ értékűt kell a gyereknek venni... esetleg ha normálisan tanul és tud éretten gondolkodni és viselkedni akkor kaphat.
Persze szerintem...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Micsurin
nagyúr
válasz roberto211 #13600 üzenetére
eladni akarja majd az S2-öt nem magának
Buster: Fós? a gumpert apollo fos?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
L_YKing
addikt
Kit tud nekem segíteni chello-s emaillal kapcsoltaban?
Fontos lenne nagyon!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
KingKress79
aktív tag
Egy 100k+os teló miben tud többet mint egy 50k-s? Különben Nokia L800am van.
PS4: KingKress
-
negyven2
veterán
válasz KingKress79 #13629 üzenetére
Nagyobb a rajfaktora... illetve, a készülék maga az összeg 205-a a többi az az életérzés, amit a készülékek add (nem nem csak az Apple termékeire gondolok). Már ha elhisszük ezt a marhaságot. De egyébként fogyasztoi társadalomban élünk tehát fogyasz vagy nem és akkor a fejlődés akadályozója vagy.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
nagyúr
Lehet hogy 0,3 másodperccel gyorsabban tölt be.
Més que un club!
-
roberto211
őstag
válasz Napfénysüti #13631 üzenetére
Hát nem tudom de egy nexus vagy bármilyen androidos készülék nem hiszem,hogy gyorsabban tölt be egy wp nél . De lehet neked van igazad.
Egyébként ha már egy rajfaktornál tartunk Nekem ugye 4s van de nem érzem azt,hogy ha AKARNÉK is(de nem) tudnék vele rajkodni,hisz már nem ez a legfrissebb iphone és 2011 es modellről beszélünk. Tehát attól,hogy iPhoneod van vagy bármilyen drága teló nem biztos,hogy lehet vele rajkodni is.
(#13629) KingKress79: Ezt szerintem nem lehet meghatározni/konkrét kijelentéssel válaszolni.
(#13633) Mister_X : Nem erről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #13632 üzenetére
Ja, mi gáz már egy 100K-s telefonnal járkálni, nem igaz?
-
Algotis
addikt
válasz tDr1v3r #13625 üzenetére
Mondom, nem Ők vették, hanem én fizettem a jó részét saját pénzből, amit még ballagásra kaptam.
Mellesleg jól kezdtem az évet meg végig jól is tanultam, nem volt kifogásuk ellene.
Ha én nem adtam volna bele pénzt, akkor persze hogy nem lett volna ilyenem, mert hát a 100 ezer az 100 ezer, nem kevés pénz.
2 éve mikor kaptam az Optimus 2X-et az is 60 ezer volt, és kicsit sokallták azt is, de akkor én egy fillért nem fizettem bele, Karácsonyra kaptam.(#13623) roberto211 Ahogy mondod!
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
nagyúr
válasz roberto211 #13632 üzenetére
Erről mindig ez a videó ugrik be: Egy csöves nem lesz menő az Iphone-tól
Més que un club!
-
L_YKing
addikt
-
roberto211
őstag
-
WhiteWalker
nagyúr
Hardveresen és szoftveresen mindenképp ..droidra hatványozottan igaz...
-
KingKress79
aktív tag
Jó! Mindenki nyugodjon le a p****ba és menjetek ki a fő térre forralt bort inni!
Mai nap mottója: Erő, izom! Forralt bort iszom!PS4: KingKress
-
tDr1v3r
veterán
válasz KingKress79 #13641 üzenetére
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Mister_X
nagyúr
Mi a pályaválasztási napon mentünk el borozni tegnap
-
WhiteWalker
nagyúr
Ma megvolt ismerősömet meghívtam, 2x 2 dl volt nyoccá ft ...mintha a fogam húzták volna...viszont nagyon finom volt
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
HA már ilyet írsz akkor add meg a módját.
például így:(#13644) Giinos : Nálam úgy volt,hogy egy nősténnyel megyek a Vörösmartyhoz/Bazilikához kb 80%ban levolt beszélve minden, akkor írom neki,hogy mikor ér rá,hány fele(hétfő lett volna az esedékes nap) erre fel tökre kitért a téma elől és nem jött. Hát mondom magamba akkor a sz@r fog neked könyörögni legfeljebb, legalább lenne annyira gerinces,hogy nem érek rá vagy nincs kedvem vagy mit tudom én de ne hányinger módon kitérni a téma elől. Elhívtam Ligetbe (úgy,hogy ő mondta,hogy majd jönne velünk). Mentünk,megkérdeztem mi volt a válasz: "Huhh most igaz szabadnapos vagyok de nagyon fáradt viszont ígérem legközelebb bepótoljuk". Elhívtam moziba! Mi volt a válasz? : Akkor pont nem vagyok szabadnapos
Akkor közbejött a Bécs is azt is csak mondogatta.Kiderítettem mikor szabadnapos (most Hétfő,Kedden volt) ahogy mondtam elhívtam a Bazilikához mert ott is van ilyen Adventi cucc és ráfogta arra,hogy "nem tudom mikor végzek" közben egész nap nézte a tv-t kiderült.
Na és akkor itt tért vége a türelmemnek innentől kezdve várhatja,hogy mikor hívom el akárhova is.. Mondta volna meg konkrétan,hogy nem vagy ilyesmi de ne így... Azt hitte ő a világ közepe. Chőő.. Hát Robi bácsi nem ilyen. Lép tovább.
[ Szerkesztve ]
-
KingKress79
aktív tag
Suli előtt 2x2dl, lyukas óra még 2x2dl, suli után 4x2dl. Haza felé már kezdtem érezni a jót. Nálunk is 200ft/dl áron van. Ma kicsit túl költekeztem.. Meg kapni ilyen pálcára tűzött burgonya spirált. Ez is adja.
PS4: KingKress
-
nagyúr
Most voltunk kint de én csak forró csokit ittam mert még megyek este üzleti liga meccsre és vezetek.
Més que un club!
-
Buster17
addikt
Utánvétellel milyen kockázatok vannak?
KingKress79
Feladó részéről azaz felőlem.
Mivelhogy a gyerek csak így hajlandó vásárolni tőlem...[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz KingKress79 #13649 üzenetére
Múltkor olvastam , hogy valaki egy vázát kapott az iPhone helyett.
De pl. az is , hogy nem veszi át és akkor ha át akarod venni akkor az oda-vissza utat fizeted.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest