Hirdetés
Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
Szerintem jól gondolod. Az 576 ismét nagyot szakít. Soha nem vásároltam még ott, pont ezért, az ár miatt.
A másik boltban már vettem egy-két dolgot. Soha nem volt semmi gond. Amúgy hívd fel őket, kérdezd meg nem írták-e el vagy minden okés a termékkel kapcsolatban?
Nem kizárt hogy más forrásból szerzik be, mondjuk határon kívülről. Ettől függetlenül még a Májkrofos tudhatja úgy hogy csak és kizárólag az 576 forgalmazza.
Én ha valami cuccot keresek a boltokban a neten, és rátalálok. Akkor megrendelem több helyről ahol jó az ár. Nehogy az legyen hogy mire beérkezik a rendelés vagy mire megnézik, már elfogyott, már nem annyi, az egyik egy hét múlva szállítja a másik 1hónap, stb...
Az utolsó pillanatban (futár az ajtóban) is elállhatsz a rendeléstől, nincs azzal semmi gond. De úgyis dobnak egy emilt mielőtt küldik.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
Aktív témák
- Battlefield V
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest