Hirdetés
Aktív témák
-
faber24
őstag
Mi a gond? Neked van játékod nem? Akkor meg minek még egy kveszt-acc?
Én ezt nem értem...
Mega azt se, hogy mit kell ennyit sírni mindenkinek quest-pass ért (akinek nem inge, ne vegye magára).
A WoW több, mint fél éve kint van. Akit csak egy kicsit is érdekelt, már 1000 + 1 videót láthatott róla, legalább kismillió leírás-ismertető-screenshot akármi van a játékról. Nem hiszem el, hogy akinek egy kicsit is megtetszett, még 10 napot kell vacilálnia, hogy kell-e neki vagy sem. Egy HL2-höz, UT-hez vagy mitudoménmihez se kell quest-acc, vagy megveszed, vagy kalap...
Már bocsi, de ha van egy accountod, volt egy quest-acc-od is, amit feléltél (mert ah jól hámozom ki hsz-eidből, ez van), akkor mi is az, amit ''nem bírsz ki''?
Én magambol indulok ki: már az első videóknál, még vagy 1,5 - 2 éve beleszerettem ebbe a játékba (Warcraft-univers egyébként is tetszett, W2-vel és W3-al, FT-al is sokat játszottam), csak mivel mindössze 1 éve van netetm, emiatt kérdéses volt, hogy tudom-e játszani. Kicsit még a húzós ára miatt vaciláltam annó, megvegyem-e, nem tagadom, 1 hónapot warezoltam is (főleg, mivel akkoriban nem lehetett kapni eredetit). Kicsit utánnajártam, és egy emberkétől megvettem, és azóta is boldogan WoW-ozgatok. Nem kell itt heteket-hónapokat vacilálni. Ha elsőre nem fog meg a játék, akkor (miután megvizsgáltattad magad) ne eröltesd, mert nem ezen a 10 napon fog múlni, 10 nap alatt semmivel se tudsz többet megismerni, mintha megnéznél pár videót.
Na bocsi az off-ért, de már unom olvasni a ''adjál már egy quest accot...nincsen ba'meg'' dolgot...i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
lanyoo
tag
válasz nofreenick #445 üzenetére
Vigyázz, mert beleszagolsz, megtetszik, elkezdesz komolyan belemélyedni és azt veszed észre, hogy nagyjából semmi más nem érdekel, letudod a napi kötelezettségeidet és rohansz haza játszani, az esti sörözéseket rendre lemondod valami hülye indokkal, és olyan csajra vágysz, akinek ugyanazon a szerveren van karaktere mint neked
Olyan ez mint a dohányzás, néha azt kívánom bárcsak el se kezdtem volna. -
MoneyM
senior tag
de van csak most nincs pénzem feltöltő kártyát vennem, ezért szeretnék játszani egy picit, szóval valaki ha teheti áldjon meg egy guest cuccal
Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
veterán
ha kipróbálod akkor már mind1. mivel úgyis megveszed
szóval csak késlelteted a game megvételét
igen én nyitottam, Vértestolnát nemtom vágod-e, no mer én ott lakom, de tbányainak vallom magamॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
MoneyM
senior tag
valaki
-
F-ECT$
titán
válasz nofreenick #451 üzenetére
Csak az első mondat vonatkozott rád, és azt jelenti, hogy mostanában én inkább a wow negatív oldaláról tudnék sokat beszélni, szóval ne hozzám gyere, ha rá akarod magad beszéltetni a wowra
Dive ever, work never.
-
Darth_Revan
veterán
Kicist most ideges vok,mert több,mitn 1 hét alatt nem jött meg a WoW CE (Pedig már másnapra meg kellett volna jönni)...lehet valamelyik r*tkes postás lenyúlta
-
MoneyM
senior tag
válasz Darth_Revan #463 üzenetére
mennyi a WoW CE?
-
MoneyM
senior tag
Rogue
szerintetek milyen? mi a jó illetve rossz oldala ennek a kasztnak? milyen mesterségeket érdemes megtanulni vele? neki lehet állata? megteszitek nekem, hogy mit kell tudni a rogue-ről?Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
MoneyM
senior tag
petie mail ment!!!
-
MoneyM
senior tag
annyit elmondhatnátok hogy milyen a rogue, erős?gyenge? milyen mesterséget érdemes vele tanultatni?
-
veterán
MoneyM erősen ajánlom a worldofwarcraft.hu fórumát áttanulmányozásra.
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
MoneyM
senior tag
melyik erősebb a mage vagy a rogue?
-
MCGaiwer
addikt
napi 100ft...szvsz..
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Viktor77
titán
Nem kell, figyelek.
MoneyM: Kérlek, ezt hagyd abba. Ne sírj 5 percenkét guest acc-ért, és ami talán fontosabb, ne kérdezz alapvető dolgokat. A wow.hu fóruma igen-igen hasznos ilyen szempontból, minden kasztnak van ott topicja. Nézd meg a rugóét és nézd meg miért sírnak, melyik kaszt veri őket.
Plusz már le is írtuk, párszor. Minden kaszt jó, elméletileg nincs gyengébb (talán csak mi, Palák ). Minden kaszt verhető, ha jól játszol a sajátoddal.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Wolverine
félisten
Bővebben: link - itt keress választ a kérdéseidre (és csak óvatosan... perpill. moderátorféle vagyok arrafelé )
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
F-ECT$
titán
Budapest, hajnali fél három, gyenge szél, 14 fok. A hajam tökéletes, de azon a rohadt tesztszerveren még mindig 1000-es várakozási sor van...
Dive ever, work never.
-
veterán
a teszt szerver-es patch-elosztó állomásról mennyi cucc jön le? a kliens megvan még vmi régebbi, ehhez kéne nekem vmi hogy tudjak nagy sorokat állni
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
BatemanX
tag
-
Wolverine
félisten
Negyed 4-kor már csak 410-es volt a sor, és fél 4-kor már bent is voltam... Ennek örömére benéztem Quel'Thalasba Sajna nem cináltam screenshotokat - igaz, nem is lett volna nagyon miről...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
MoneyM
senior tag
F-ECT$ PH nagyúr esetleg neked sincs egy 10 napos account-od? Tudom mondtad, hogy álljak le ezzel amit meg is teszek, csak ahogy ti is én sem bírom ki WoW nélkül! Tehát ha valaki megtudna áldani akkor csöndbe maradok, így is csöndbe fogok maradni, csak wow nélkül!
[Szerkesztve]Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy 128/64es net elég-e ehhez a játékhoz!
Valamint még a következők érdekelnének:
tetszeni fog.e ez a játék, ha a warcraft 3-at nem szerettem? -
Viktor77
titán
válasz (Kolombusz) #495 üzenetére
Sosem szerettem a Warcraft világát (talán a 2-vel játszottam pár pályát), és mikor erről a játékról megláttam az első képeket annó, azt mondtam, ez lesz az a játék amit soha nem akarok látni.
Ma abba sem tudom hagyni...Csinálni kell. Kész. Pont.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Viktor77 #496 üzenetére
Én szivesen kipróbálnám, de az ismerettségi körömben senki nem játszik vele, 10 ezer helyi valutát pedig nem akarok kiadni, hátha nem fog tetszeni, akkor meg kidobtam a pénzt.
A tört verzió meg teljes mértékben kizárva, ugyanis hallottam, hogy annak a szervere nagyon gyenge. -
MoneyM
senior tag
válasz (Kolombusz) #497 üzenetére
próbálj szerezni egy 10 napos account-ot!
-
MoneyM
senior tag
válasz (Kolombusz) #495 üzenetére
pont ezt kérdeztem még annak idején én is ebben a topikban, hogy biztos hogy fog tetszeni? biztos jó lesz...?stb. kipróbáltam a 10 napos cuccot, utána habozás nélkül megvettem a teljes verziót, és most fogok venni egy GC-t! De előre figyelmeztetlek, hogy függő leszel, ha kipróbálod, úgy hogy vigyázz!
Aktív témák
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest