Új hozzászólás Aktív témák

  • DEV_NULL

    őstag

    válasz John_Doe #1818 üzenetére

    Ott bizony tuti vannak fps gondok... :DDD
    Nekem C2Q Q9505 3.8GHz, 2x2 1180MHz CL5 DDRII, 7850 2GB 1000/1250MHz és hát van mikor 20 fps alatt járok fHD-ban. "Hál' Istennek" döglődik a lapom így muszáj váltsak.

    Egyébként amiket fentbb írtál egyetértek. Én is kivagyok a botoktól... Már többniyre nem is az embereken múlika csata kimentele, esetlef egy flight le tudja hozni, vagy nagy ritkn egyedül heavyvel végig amgsan maradva egyesével leszedegetni mindekit. Viszont sokszor van, hogy 6-7-8-at is ölök és mégis vesztek. Na meg nem elég a botok aimbot még mocsok módon golddal lőnek, bírom, hogy pár találat után nincs meg a fél gépem és kigyulladtam. Én meg standarddael darálom az ellent és csak a hpja fogy nagy lassan, crit meg alig-alig. Az AP lőszer nagyon drága lett és én úgy vettem észre, hogy a kredit pedig jócskán kevesebb lett. Nyilván ezzel is arra késztetnek, hogy vegyél prém gépeket mert az piszkosul adja. XP-58-cal volt, 6 kill-es vereségre adott 104k kreditet standard accal. Mikor kaptam egy nap ajándék prém accot, az alatt az egy nap alatt csináltam vele 3 millát. Na meg ugye a a sok új fogyóeszköz... Kevesebb lett a boost? Vegyél engine coolert. Ellőtték a motorod? Vegyél újraindítót és hát szinte minden csatában ellövik. Kigyulladtál? Vegyél tűzoltó készüléket. Szintén minden csatában kigyulaldok. Vegyél a gépre reinforced airframet, vagy improved coveringet. Mind mind arra megy ki, hogy ne legyen kredited, szenvedj, szopj, fizess. Üdv a F2P világban. ;)

    Hozzáteszem nekem az új modell bejön, összeségében tetszenek a változások. Bírom, hogy a Jak meg a japó szarok 4km-en szorongatják a Sabre-em.

    A botoktól, viszont rosszul vagyok. Csak szenvedek miattuk, a win ratem is romlott valameyeset. Állandóan vesztek, akármit csinálok.

Új hozzászólás Aktív témák