Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz Napfénysüti #49653 üzenetére

    Szemből, fedezékkel, beforgatva, sidescraping, úgy masszív. Volt már, hogy Himmelsdorfban a banánt szinte egyedül toltam végig 8-as és 7-es nehezek (volt ott 4-5: T26, IS3, TigerP, IS) ellen, olyan steel wall 5-6k potential dmg-dzsel, hogy csak na, plusz sniper, meg 3k dmg - lett volna több is, ha nem foglalják be a köcsögök, még épp sarokba szorítottam az utolsó kettőt.
    De ha a fentiek nincsenek meg, főleg, ha már az oldaladba vagy hátadba kerültek, mire ráfordulsz, már véged. Legtöbb térképen szenvedés. Kell neki valami fedezék sidescrapinghez és arty ellen. Meg sima terep, mert gun depression nincs. Nyílt se legyen, hogy ne tudjanak megkerülni.
    Rád van bízva. Én legszívesebben kihagytam volna, de sajnos az ST1-hez ezen keresztül vezet az út. T28 proto mellé nem biztos, hogy megvenném.

    ---

    Látom, kint van a börzdéj akcijó?

    Hát...
    Ac46-ot lecserélem Ac48-ra, farmolok M4-gyel és talán még egy-két ötössel, meg veszek pár rammert, ventit, stabot, egld-t és ennyi. Már garázsban van AMX 50 100, T32, IS3, KV4, GwPanther, a többi annyira nem érdekel vagy nem jutok el addig az akció vége előtt (T28 Proto, Panther2 pedig tervben van) :(
    Legalább a szívem is kevésbé fáj amiatt, hogy nem tudtam garázsból bevásárolni, ha lenne egy rakás gép, amit megvennék és most lenne akciós (pl. KV2-t visszavenném, 3601 hogy KT felé, T25/2 vagy T28 Proto vagy T30 felé, M5A1 mondjuk T-34-2 felé), akkor jobban fájna a szívem a garázs hiánya miatt :)

    [ Szerkesztve ]

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Aktív témák