Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
köszi. apám vett egy laptopot. core 2-es magja van. hogy tudom beállítani, hogy azon is az én nevemen fusson a boinc? illetve mivel még nem vett apám ilyen mobil netet, így csak itthon van rajta net. amíg dolgozik addig nincs. de addig is tud számolni a proci. hogy lehet ezt megoldani, hogy addig sok csomagot töltsön le?
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Feltelepíted rá a BOINC-ot és a saját neveddel csatlakozol fel. A több napnyi csomagot beállíthatod az Advanced -> Preferences -> Network usage -> Additional Work Buffernél.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Sotho
őstag
Hogy számolódnak a csomagok floatinggal vagy integerrel?
-
Thrawn
félisten
Szerintem mindkettőt.
poffsoft: Nem ismerem az ABC-t, de a honlapján be kellene állítani a project weight-et ha van olyan 50%-ra. Így mindkét projektnek fele-fele prociideje lenne.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
addikt
Szépen megy a számolgatás, egyellőre 2 géppel. Asszem öcsém gépét is beizzítom otthon, legyen egy kis plusz.
Azárt ez a 18. hely még nem annyira vészes, bár ha jól sejtem az első 10-be visszakerülni már esélytelen.
Azok a régi szép idők, amikor még az első 5-ben is bent voltam. Sőtt voltam én 3. is.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
poffsoft
veterán
Bonyolultabb, mert akkor az abc-t is állítgatnom kell (de ha nincs más út), alapból minden project 100-as.
Fórumon- nem tudom, lehet csak én vaygok ennyire béna?? Bár kérdezni mindenhol lehet.... (But sorry, I'm almost sure my english is very poor to do that by myself...)Most (délután) megint kaptam egy csomagot, 6 órás, Cancer-es( jó a screen-je).... De nem értem, miért nem jut magától új csomag hozzám???
más: ha a device managerben van több device-m, default profillal, a fölöslegeseket hogyan lehet törölni? Egyáltalán, hogyan keletkeztek azok a device-k?
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz poffsoft #3511 üzenetére
Jobb megoldást nem tudok állítgasd az ABC-t is.
Az új device-k a BOINC telepítések miatt keletkeznek, törölni nem lehet őket. Majd egy pár hét múlva kikerülnek a listából (nálam összesen 29 van, de csak a legutolsó látszik már)
-
Thrawn
félisten
Átléptük a 60.000.000 pontot
-
Thrawn
félisten
Van, de szorozd be még 10-el
-
Thrawn
félisten
No, egy is globális statisztika (Hozo vajh merre járhat )
Total Run Time 150,171 years
Points Generated 50,816,919,507Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
(Kolombusz)
veterán
Mostanában megint elkezdtem.
De csak azért, hogy fűtsön a Reserator, ha fázok. -
SLYM
veterán
válasz (Kolombusz) #3522 üzenetére
helyes
-
Sotho
őstag
Utálom ezeket a stat oldalakat, meg a wcgs oldalt is röhej hogy naponta egyszer van update, bakker ha annyi ember képes számoltatni a pcjét minimum hogy óránként frissítsék, sszákmeg
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
NG átlépte a 6.000.000 pontot!
-
-
tomazin
veterán
Muszáj mostanában új boincot felrakni?Tesómnak 10 napja nem számolt,mert szerinte 2007.11.15.-éig érvényes a csomag,de újat nem akart letölteni
-
kem
addikt
Create A New BOINC Device Profile for Home
Create A New BOINC Device Profile for WorkMi a különbség?
Létre akarok hozni egy beta testing profilet egy 2,4GHz-es Nortwoodnak stabilisásteszt gaynánt, meg legalább bétatesztelek is...Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest